УВАГА!

Відповідно до постанови КМУ від 09.12.2020 р. №1236 та рішення Державної комісії ТЕБ та НС від 6.03.2021 р. з 8 березня 2021 р. на території Закарпатської області встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

НАВЧАННЯ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ДИСТАНЦІЙНІЙ ФОРМІ

Структурні підрозділи УТЕІ КНТЕУ працюють у дистанційному режимі.

Бережіть себе і будьте здорові!

КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ І ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Графік проведення консультацій

Графік консультацій викладачів

кафедри технології і організації ресторанного господарства

у І семестрі 2017/2018 н.р.

№ п/п

Прізвище,

ім’я та

по-батькові викладача

Посада

День тижня

Пара

Аудиторія

Час проведення

1.

Нетребський Олександр Андрійович

зав. кафедри

пятниця

5

Б-104

15.10-16.30

2.

Сабадош Ганна Олександрівна

доцент

четвер

5

Б-104

15.10-16.30

3.

Шпирко Григорій Миколайович

доцент

вівторок

4

А-206

13.40-15.00

4.

Садляк Алла Максимівна

доцент

середа

4

А-206

13.40-15.00

5.

Талапа Стефан Юрійович

ст. викладач

понеділок

4

Б-102

13.40-15.00

6.

Лізанець Мар’яна Валеріївна

асистент

вівторок

5

Б-101

15.10-16.30