Україна
м. Ужгород, Православна Набережна 21-А
Телефон (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Україна
м. Ужгород, Православна Набережна 21-А
Телефон (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Перелік навчальних дисциплін, закріплених за кафедрою менеджменту туристичного та готельно-ресторанного бізнесу
(код кафедри - 21)
Ступінь вищої освіти “бакалавр"
1. Виробнича практика
2. Wellness туризм
3. Безпека туризму
4. Велнес-туризм
5. Готельна справа
6. Громадське будівництво
7. Географія туризму
8. Державне управління та місцеве самоврядування
9. Дизайн
10. Економіка ресторанів
11. Економіка готелів і ресторанів
12. Економіка туризму
13. Інженерне та технологічне обладнання
14. Інформаційні системи і технології в туризмі
15. Інформаційні системи і технології в готельному і ресторанному бізнесі
16. Інформаційні системи і технології в управлінні організацією
17. Картографія
18. Комунікативний менеджмент
19. Конкурентоспроможність підприємства
20. Країнознавство
21. Кризові комунікації
22. Культурно-пізнавальний туризм
23. КР з менеджменту
24. МА ( Адміністративний менеджмент)
25. МА (Менеджмент)
26. МА (Операційний менеджмент)
27. МА (Самоменеджмент)
28. МА (Стратегічне управління)
29. МА (Управління інноваціями)
30. МА (Управління персоналом)
32. Менеджмент
33. Менеджмент підприємства
34. Організація виставкової діяльності
35. Організація дозвілля
36. Організація екскурсійної діяльності
37. Організація туризму
38. Основи менеджменту
39. Проектування готелів і курортів
40. Рекреологія
41. Самоменеджмент
42. Спеціалізований туризм
43. Теорія організацій
44. Туристичне краєзнавство
45. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Ступінь вищої освіти магістр
1. Корпоративне управління
2. Бренд-менеджмент
3. Випускна кваліфікаційна робота
4. Виробнича (переддипломна) практика
5. Міжнародний туризм
6. Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності
7. Менеджмент персоналу
8. Менеджмент сервісних організацій
9. Методологія і організація наукових досліджень
10. Поведінка споживачів послуг гостинності
11. Стратегічний маркетинг в готельному та ресторанному бізнесі
12. Стратегічний маркетинг у ресторанному бізнесі
13. Стратегічний менеджмент
15. Управління змінами
16. Управління корпораціями в готельному та ресторанному бізнесі
17. Управління корпораціями у ресторанному бізнесі
18. Управління проектами в ресторанному бізнесі
19. Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі
20. Управління споживачів послуг гостинності
21. Управління якістю послуг в готелях і ресторанах
22. Revenue менеджмент
23. Фірмовий стиль
24. Ціннісно орієнтоване управління