Вступ 2018

Безымянный2

Alternative flash content

Requirements

 

gov hotl ua

 

КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ І ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Перелік навчальних дисциплін, закріплених за кафедрою технології і організації ресторанного господарства
(код кафедри - 22)

Ступінь вищої освіти “бакалавр”

  1. Барна справа
  2. Виробнича практика 1
  3. Гігієна та санітарія
  4. Гігієна та санітарія у ресторанному господарстві
  5. Експертиза алкогольних напоїв
  6. Етнічна кулінарія
  7. Енологія і еногастрономія
  8. Кейтеринг
  9. Інформаційні системи і технології в ресторанному бізнесі
  10. КР з технології продукції ресторанного господарства
  11. Методи контролю якості ресторанних послуг
  12. Організація ресторанного господарства
  13. Організація роботи сомельє
  14. Основи фізіології та гігієни харчування
  15. Патентознавство
  16. Проектування закладів ресторанного господарства
  17. Процеси і апарати харчових виробництв
  18. Ресторанна справа
  19. Технологія продукції ресторанного господарства
  20. Устаткування закладів ресторанного господарства
  21. Харчова хімія
  22. Харчові технології

Ступінь вищої освіти “магістр”

1.    Інноваційні технології продукції ресторанного господарства

2.    Випускний    кваліфікаційний проект

3.    Виробнича (переддипломна) практика

4.    Методологія та організація наукових досліджень

5.    Оздоровче харчування

6.    Оцінювання ризиків безпечності харчових продуктів

7.    Проектування закладів ресторанного господарства

8.    Переддипломна практика

9.    Технологія спеціальних харчових продуктів

10.      Ресторанний креатив