Alternative flash content

Requirements

 

gov hotl ua

 

КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ І ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Перелік навчальних дисциплін, закріплених за кафедрою технології і організації ресторанного господарства

 

1. Барна справа

2. Гігієна та санітарія

3. Економіка ресторанів

4. Етнічна кулінарія 

5. Інноваційні технології продукції ресторанного господарства

6. Кейтеринг

7. Кулінарна етнологія 

8. Менеджмент сервісних організацій

9. Методи контролю продукції у ресторанному господарстві

10. Методологія та організація наукових досліджень

11. Нутриціологія

12. Оздоровче харчування

13. Організація ресторанного господарства

14. Організація роботи сомельє

15. Основи фізіології та гігієни харчування

16. Патентознавство

17. Проектування закладів ресторанного господарства

18. Процеси і апарати харчових виробництв

19. Ресторанна справа

20. Ресторанний креатив

21. Технологія напоїв

22. Технологія продукції ресторанного господарства

23. Технологія спеціальних харчових продуктів

24. Управління поведінкою споживачів ресторанних послуг

25. Управління якістю ресторанних послуг

26. Устаткування закладів ресторанного господарства

27. Харчова хімія

28. Харчові технології