Україна
м. Ужгород, Православна Набережна 21-А
Телефон (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Україна
м. Ужгород, Православна Набережна 21-А
Телефон (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ І ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Перелік навчальних дисциплін, закріплених за кафедрою технології і організації ресторанного господарства
(код кафедри - 22)
Ступінь вищої освіти “бакалавр”
Ступінь вищої освіти “магістр”
1. Інноваційні технології продукції ресторанного господарства
2. Випускний кваліфікаційний проект
3. Виробнича (переддипломна) практика
4. Методологія та організація наукових досліджень
5. Оздоровче харчування
6. Оцінювання ризиків безпечності харчових продуктів
7. Проектування закладів ресторанного господарства
8. Переддипломна практика
9. Технологія спеціальних харчових продуктів
10. Ресторанний креатив