УВАГА!

Відповідно до постанови КМУ від 09.12.2020 р. №1236 та рішення Державної комісії ТЕБ та НС від 6.03.2021 р. з 8 березня 2021 р. на території Закарпатської області встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

НАВЧАННЯ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ДИСТАНЦІЙНІЙ ФОРМІ

Структурні підрозділи УТЕІ КНТЕУ працюють у дистанційному режимі.

Бережіть себе і будьте здорові!

Вітаємо дипломантів з почином!

diploma В Національному університеті харчових технологій був проведений ІІ тур Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з напряму «Експертиза харчових продуктів». Вперше на конкурс представили власні наукові роботи студенти Ужгородського торговельно-економічного інституту за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія»: 

  • ІІІ курсу - Дудинська В.В., науковий керівник Гніцевич В.А.
  • ІІ курсу-Гаврилець А.Ю., Іваненко О.О., науковий керівник Сабадош Г.О.

Роботи студентів були відзначені спеціальними дипломами.