УВАГА!

Відповідно до постанови КМУ від 09.12.2020 р. №1236 та рішення Державної комісії ТЕБ та НС від 6.03.2021 р. з 8 березня 2021 р. на території Закарпатської області встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

НАВЧАННЯ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ДИСТАНЦІЙНІЙ ФОРМІ

Структурні підрозділи УТЕІ КНТЕУ працюють у дистанційному режимі.

Бережіть себе і будьте здорові!

GACTRO GACTPOLU в Ужгороді

gas 0008920 листопада студенти  3-го курсу спеціальності «Харчові технології  та інженерія» Ужгородського торговельно-економічного інституту відвідали майстер –клас, який  проходив в рамках «GACTRO GACTPOLU» , бренд-шефа сети ресторанів «Королівська карта» В'ячеслава Совенко. Який є почесним президентом  Асоціації кулінарів «Західна шеф-група», суддя WACS категорії B.З метою обміну знаннями й досвідом з колегами протягом 2014 і 2015 років відвідав Італію, Францію, США, Сербію, Хорватію, Чорногорію, Польщу, Німеччину.  Є визнаним експертом італійсько- середземноморської, слов'янської й української кухні. На майстер- класі були представлені три авторські страви, які виготовлялися з застосуванням інноваційного устаткування та сучасної кулінарної техніки. На протязі трьох годин присутні були не тільки глядачами перетворення знайомих продуктів в кулінарні вишукані вироби, але мали можливість почути відповіді на свої запитання.  На завершення була проведена дегустація страв і фото з бренд-шефом.