Вступ 2018

Безымянный2

Alternative flash content

Requirements

 

gov hotl ua

 

Запрошуємо на навчання

УНЦ КНТЕУУжгородському навчальному центру КНТЕУ надано право на підготовку фахівців за напрямком підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» з  професійним спрямуванням «Технології в ресторанному господарстві» (ліцензія МОН молоді  та спорту України серія АВ № 617418 від 13.03.2012р. Рішенням ДАК  від 23.02.2012 р.).

Таким чином, Ужгородський навчальний центр КНТЕУ є першим і єдиним навчальним закладом в регіоні , що має право на підготовку фахівців нової спеціальності  з ліцензійним обсягом: 15 осіб денної  та 15 осіб заочної  форм навчання.

Після здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за цим напрямом  фахівці будуть спроможні працювати як на підприємствах виробництва та переробки, так і на підприємствах санаторно-курортного призначення, що вкрай актуально для Закарпаття.
У відповідності до Національного класифікатора професій фахівці зазначеної спеціальності здатні займати наступні посади:

  • інженер-технолог;
  • інженер з якості;
  • майстер виробничої діяльності;
  • спеціаліст підрозділів з виробництва, реалізації та організації споживання продукції харчування та послуг;