УВАГА!

 

Наказом директора Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ від 11.03.2020 р. № 32-о в  інституті оголошено

КАРАНТИН

з 12 березня по 03 квітня

2020 р.

Про уточнений графік навчального процесу та зміни до розкладу занять буде повідомлено додатково.

Бережіть себе і будьте здорові!

 

 

Вступ 2020

Розпочато реєстрацію на ЗНО у 2020 році.

Реєстрація триває з 03 лютого до 24 березня.

 

vstup mag

Запрошуємо на навчання

УНЦ КНТЕУУжгородському навчальному центру КНТЕУ надано право на підготовку фахівців за напрямком підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» з  професійним спрямуванням «Технології в ресторанному господарстві» (ліцензія МОН молоді  та спорту України серія АВ № 617418 від 13.03.2012р. Рішенням ДАК  від 23.02.2012 р.).

Таким чином, Ужгородський навчальний центр КНТЕУ є першим і єдиним навчальним закладом в регіоні , що має право на підготовку фахівців нової спеціальності  з ліцензійним обсягом: 15 осіб денної  та 15 осіб заочної  форм навчання.

Після здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за цим напрямом  фахівці будуть спроможні працювати як на підприємствах виробництва та переробки, так і на підприємствах санаторно-курортного призначення, що вкрай актуально для Закарпаття.
У відповідності до Національного класифікатора професій фахівці зазначеної спеціальності здатні займати наступні посади:

  • інженер-технолог;
  • інженер з якості;
  • майстер виробничої діяльності;
  • спеціаліст підрозділів з виробництва, реалізації та організації споживання продукції харчування та послуг;