УВАГА!

Відповідно до постанови КМУ від 09.12.2020 р. №1236 та рішення Державної комісії ТЕБ та НС від 6.03.2021 р. з 8 березня 2021 р. на території Закарпатської області встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

НАВЧАННЯ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ДИСТАНЦІЙНІЙ ФОРМІ

Структурні підрозділи УТЕІ КНТЕУ працюють у дистанційному режимі.

Бережіть себе і будьте здорові!

"BestChef creative"

BestChef creative

Запрошуємо до участі у відбірковому кулінарному конкурсі «BestChef creative» студентів напрямку підготовки «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» та «Харчові технології та інженерія», продемонструвати свої кулінарні здібності та вміння.

Перший відбірковий кулінарний конкурс проводиться 27.04.2016 р. в рамках Міжнародного чемпіонату з кулінарного і кондитерського мистецтва «BESTCookFEST Junior-2016» за рекомендаціями Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS).

Найкращі учасники будуть представляти УТЕІ КНТЕУ на міжнародному чемпіонаті у м. Чернівці.

Попередній запис та реєстрація на кафедрі «Технології та організація ресторанного господарства», ауд.210. до 15.04.2016р.