УВАГА!

Відповідно до постанови КМУ від 09.12.2020 р. №1236 та рішення Державної комісії ТЕБ та НС від 6.03.2021 р. з 8 березня 2021 р. на території Закарпатської області встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

НАВЧАННЯ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ДИСТАНЦІЙНІЙ ФОРМІ

Структурні підрозділи УТЕІ КНТЕУ працюють у дистанційному режимі.

Бережіть себе і будьте здорові!

Студентська науково-практична конференція

13 травня 2016 р. о 10 00кафедрами технології і організації ресторанного господарства та товарознавства та комерційної діяльностібуде проведена студентська науково-практична конференція «Актуальні проблеми торгівлі і харчових виробництв».

На конференції будуть працювати 2 секції в ауд. 210 та 303.

Основні завдання конференції:

узагальнення результатів фундаментальних і прикладних досліджень у сфері харчової галузі, торгівлі та підприємництва;

обговорення нових ідей, розробка спільних проектів.