УВАГА!

Відповідно до постанови КМУ від 09.12.2020 р. №1236 та рішення Державної комісії ТЕБ та НС від 6.03.2021 р. з 8 березня 2021 р. на території Закарпатської області встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

НАВЧАННЯ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ДИСТАНЦІЙНІЙ ФОРМІ

Структурні підрозділи УТЕІ КНТЕУ працюють у дистанційному режимі.

Бережіть себе і будьте здорові!

Вступ-2021

ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ!

З 1 лютого до 5 березня триває реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. Деталі на сайті УЦОЯО.

II Всеукраїнський кулінарний конкурс «Дні української кухні», м. Львів

6669999444323 З 26 по 28 травня 2016 року студентка 1 курсу Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ заочного відділення, спеціальності «Харчові технології» Штеля Діана прийняла участь у ІІ Всеукраїнському кулінарному конкурсі «Дні української кухні», який відбувся у місті Львові. Конкурс є одним із провідних національних кулінарних фестивалів, організованих Асоціацією кулінарів «ЗАХІДНА ШЕФ ГРУПА», місія якого була продемонструвати, що українська кухня є надзвичайно багатою та різноманітною.

Штеля Діана представила в номінації Арт-клас Хліб композицію «Вітає Закарпаття». Оцінювали кондитерське мистецтво учасників найтитулованіші кондитери з Польщі, Хорватії, Ісландії. Штеля Діана здобула бронзову медаль. 

Вітаємо і бажаємо творчої наснаги!!

55566745

33334444