УВАГА!

 

Наказом директора Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ від 11.03.2020 р. № 32-о в  інституті оголошено

КАРАНТИН

з 12 березня по 03 квітня

2020 р.

Про уточнений графік навчального процесу та зміни до розкладу занять буде повідомлено додатково.

Бережіть себе і будьте здорові!

 

 

Вступ 2020

Розпочато реєстрацію на ЗНО у 2020 році.

Реєстрація триває з 03 лютого до 24 березня.

 

vstup mag

Захист індивідуальних завдань виробничої практики студентами групи ХТІ

DSCN3450 21 червня на базі виробничої практики, у ресторанному комплексі «Рубін» (співвласники Лейтерег Н.І та Липчей М.П. ) відбувся захист індивідуальних завдань виробничої практики студентами 3-го курсу напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» групи ХТІ.

Суть індивідуального завдання полягала у розробці авторської страви та її презентації. Студенти власноруч приготували і презентували цікаві страви « Філе міньйон в кисло-солодкому перці», «Суп «Тархонський»» , «Паста по сіцілійськи», «Запечене філе скумбрії з овочами» та ін.Запрошені члени комісії,досвідчені шеф-кухарі ресторану відзначили високий рівень підготовки та творчість студентів. Студентів було запрошено на стажування.

DSCN3434

DSCN3439