УВАГА!

Відповідно до постанови КМУ від 09.12.2020 р. №1236 та рішення Державної комісії ТЕБ та НС від 6.03.2021 р. з 8 березня 2021 р. на території Закарпатської області встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

НАВЧАННЯ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ДИСТАНЦІЙНІЙ ФОРМІ

Структурні підрозділи УТЕІ КНТЕУ працюють у дистанційному режимі.

Бережіть себе і будьте здорові!

Захист індивідуальних завдань виробничої практики студентами групи ХТІ

DSCN3450 21 червня на базі виробничої практики, у ресторанному комплексі «Рубін» (співвласники Лейтерег Н.І та Липчей М.П. ) відбувся захист індивідуальних завдань виробничої практики студентами 3-го курсу напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» групи ХТІ.

Суть індивідуального завдання полягала у розробці авторської страви та її презентації. Студенти власноруч приготували і презентували цікаві страви « Філе міньйон в кисло-солодкому перці», «Суп «Тархонський»» , «Паста по сіцілійськи», «Запечене філе скумбрії з овочами» та ін.Запрошені члени комісії,досвідчені шеф-кухарі ресторану відзначили високий рівень підготовки та творчість студентів. Студентів було запрошено на стажування.

DSCN3434

DSCN3439