УВАГА!

 

Структурні підрозділи УТЕІ КНТЕУ працюють у дистанційному режимі.

Відповідно до рішення Уряду

КАРАНТИН ПРОДОВЖЕНО ДО 31 ЛИПНЯ 2020 РОКУ

*Постанова КМУ від 17.06.2020 р. №500

 

Бережіть себе і будьте здорові!

 

 

Вступ 2020

utei vstup new

Захист індивідуальних завдань виробничої практики студентами групи ХТІ

DSCN3450 21 червня на базі виробничої практики, у ресторанному комплексі «Рубін» (співвласники Лейтерег Н.І та Липчей М.П. ) відбувся захист індивідуальних завдань виробничої практики студентами 3-го курсу напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» групи ХТІ.

Суть індивідуального завдання полягала у розробці авторської страви та її презентації. Студенти власноруч приготували і презентували цікаві страви « Філе міньйон в кисло-солодкому перці», «Суп «Тархонський»» , «Паста по сіцілійськи», «Запечене філе скумбрії з овочами» та ін.Запрошені члени комісії,досвідчені шеф-кухарі ресторану відзначили високий рівень підготовки та творчість студентів. Студентів було запрошено на стажування.

DSCN3434

DSCN3439