До уваги вступників

На навчання для здобуття ступеня МАГІСТРА за всіма спеціальностями, окрім 181 «Харчові технології»

Реєстрація на складанні Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови: початок – 13 травня 2019 р., завершення – 3 червня 2019 р.

Адреса: м. Ужгород, вул. Коритнянська, 4

Тел.: 0993437422

Захист індивідуальних завдань виробничої практики студентами групи ХТІ

DSCN3450 21 червня на базі виробничої практики, у ресторанному комплексі «Рубін» (співвласники Лейтерег Н.І та Липчей М.П. ) відбувся захист індивідуальних завдань виробничої практики студентами 3-го курсу напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» групи ХТІ.

Суть індивідуального завдання полягала у розробці авторської страви та її презентації. Студенти власноруч приготували і презентували цікаві страви « Філе міньйон в кисло-солодкому перці», «Суп «Тархонський»» , «Паста по сіцілійськи», «Запечене філе скумбрії з овочами» та ін.Запрошені члени комісії,досвідчені шеф-кухарі ресторану відзначили високий рівень підготовки та творчість студентів. Студентів було запрошено на стажування.

DSCN3434

DSCN3439