Вступ 2018

Безымянный2

Alternative flash content

Requirements

 

gov hotl ua

 

Свято кулінарії в Ужгородському Торговельно-Економічному інституті КНТЕУ

DSC 9852 min

16 березня 2017 року на базі Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ відбувся відбірковий кулінарний конкурс BESTCOOKFEST JUNIOR УЖГОРОД – 2017, організований кафедрою «Технології і організації ресторанного господарства» на чолі з к.т.н. Сабадош Ганною Олександрівною.

На урочистому відкритті конкурсу виступив директор УТЕІ КНТЕУ, голова Закарпатського осередку «ЗАКАРПАТСЬКА ГІЛЬДІЯ КУЛІНАРІВ» - Петро Петрович Гаврилко, який привітав учасників і гостей конкурсу, побажав їм успіхів, нових кулінарних вражень і творчого натхнення.

  DSC 9572 min   DSC 9587 min
DSC 9587 min DSC 9587 min


Він зазначив, що за ініціативою ГС «Український кулінарний союз» в Закарпатському регіоні створена місцева спілка «Закарпатська гільдія кулінарів», якою здійснений і проведений відбірковий конкурс серед студентів.

Переможці відбіркового кулінарного конкурсу « BESTCOOKFEST JUNIOR УЖГОРОД – 2017» приймуть участь у Міжнародному кулінарному фестивалі , який відбудеться у м. Чернівці 30 березня 2017 року. DSC 9576 min

У кулінарних змаганнях взяли участь 9 учасників студенти спеціальності «Харчові технології» .

У роботі професійного журі чемпіонату взяли участь директор УТЕІ КНТЕУ, голова Закарпатського осередку «ЗАКАРПАТСЬКА ГІЛЬДІЯ КУЛІНАРІВ » - Петро Петрович Гаврилко, відомий закарпатський шоколатье Валентин Штефаньо, шеф-кухарі відомих закладів ресторанного господарства: Євген Мерцин – шеф-кухар кафе «DOLCE», Василь Цап –шеф-кухар ГК «Камелот», Сергій Лещак-переможець Міжнародного кулінарного конкурсу в номінації «Найкращій шеф-кухар BESTCOOKFEST JUNIOR 2016», Снежанна Гартл  -ресторан « Чарда» м.Мукачево,

За рішенням професійного журі  конкурсу визначено кращих кулінарів юніорів Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ .Переможцями  конкурсу стали:

І місце:

•       Коротя Вікторія  студентка 1курсу  спеціалізації  «Ресторанні технології»

•        Гіді Катерина  студентка 1курсу  спеціалізації  «Ресторанні технології»

ІІ місце:

• Дудинська Марія  студентка 3 курсу групи «ХТІ»

• Гаврилець Антонина  студентка 4 курсу групи «ХТІ»

• Голяк Михайло  студент 2 курсу  групи «ХТІ»

ІІІ місце:

• Ситор Віктор студент 3 курсу групи «МГРБ»

 • Диковець Андрій студент 3 курсу групи «ХТІ»

 • Іваненко Альона студентка 4 курсу групи «ХТІ»

Титул «Найкращій шеф-кухар BESTCOOKFEST JUNIOR Ужгородського торговельно-економічного інституту   2017»  за підсумками найбільшою кількісттю балів отримав студент 4 курсу групи «ХТІ» Товт Норберт.

      Петро Петрович Гаврилко висловив щиру вдячність учасникам відбіркового конкурсу за наполегливу і старанну працю, працівникам кафедри технології і організації ресторанного господарства за якісну підготовку учасників та усім, хто сприяв успішному проведенню заходу.Так тримати! До нових перемог!

  DSC 9623 min   DSC 9623 min   DSC 9623 min
  DSC 9623 min   DSC 9623 min   DSC 9623 min
DSC 9623 min DSC 9623 min