УВАГА!

Відповідно до постанови КМУ від 09.12.2020 р. №1236 та рішення Державної комісії ТЕБ та НС від 6.03.2021 р. з 8 березня 2021 р. на території Закарпатської області встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

НАВЧАННЯ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ДИСТАНЦІЙНІЙ ФОРМІ

Структурні підрозділи УТЕІ КНТЕУ працюють у дистанційному режимі.

Бережіть себе і будьте здорові!

Вступ-2021

ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ!

З 1 лютого до 5 березня триває реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. Деталі на сайті УЦОЯО.

ДЕГУСТАЦІЯ СМАКОЛИКІВ В УТЕІ КНТЕУ

 

DSC 0230

   21-23 листопада 2017р. в Ужгородському торгівельно-економічному інституті КНТЕУ відбувся День відкритих дверей. Разом з усім колективом абітурієнтів привітали й студенти та викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства.

   Майстер-клас з виготовлення тістечок,цукерок,сервірування бенкетного столу,дегустація кондитерських виробів та солодких страв,запашні гарячі напої.

Безперечно, наша професия дуже цікава!!! Смачна!!! Яскрава!!! Перспективна!!

DSC 0215 20171123 142427 DSC 0220 DSC 0221