УВАГА!

Відповідно до постанови КМУ від 09.12.2020 р. №1236 та рішення Державної комісії ТЕБ та НС від 6.03.2021 р. з 8 березня 2021 р. на території Закарпатської області встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

НАВЧАННЯ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ДИСТАНЦІЙНІЙ ФОРМІ

Структурні підрозділи УТЕІ КНТЕУ працюють у дистанційному режимі.

Бережіть себе і будьте здорові!

Фестиваль з приготування національних страв у Польщі

    IMG 2345

    З 12.03.2018 р. по 15.03.2018р. студенти кафедри Харчових технологій Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ прийняли участь у фестивалі з приготування національних страв, що відбувся в м. Новий Слонч, Польща.

   Для студентів був організований дружній прийом де Вони могли познайомитися з польськими національними стравами та секретами їх приготування. Студенти УТЕІ КНТЕУ достойно представили страви Закарпатської кухні.

   Учасникам було організовано пізнавальні екскурсії до туристичної родзинки регіону, м. Криниця, а також до соляних копалень м. Бочня.

 

IMG 2157 IMG 2429 IMG 2509

  IMG 2314