УВАГА!

 

Структурні підрозділи УТЕІ КНТЕУ працюють у дистанційному режимі.

КАРАНТИН ПРОДОВЖЕНО ДО 24 КВІТНЯ 2020 РОКУ

Навчальні заняття проводяться у дистанційному режимі.

 

Бережіть себе і будьте здорові!

 

 

Вступ 2020

Розпочато реєстрацію на ЗНО у 2020 році.

Реєстрація триває з 03 лютого до 24 березня.

 

vstup mag

Фестиваль з приготування національних страв у Польщі

    IMG 2345

    З 12.03.2018 р. по 15.03.2018р. студенти кафедри Харчових технологій Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ прийняли участь у фестивалі з приготування національних страв, що відбувся в м. Новий Слонч, Польща.

   Для студентів був організований дружній прийом де Вони могли познайомитися з польськими національними стравами та секретами їх приготування. Студенти УТЕІ КНТЕУ достойно представили страви Закарпатської кухні.

   Учасникам було організовано пізнавальні екскурсії до туристичної родзинки регіону, м. Криниця, а також до соляних копалень м. Бочня.

 

IMG 2157 IMG 2429 IMG 2509

  IMG 2314