До уваги вступників

На навчання для здобуття ступеня МАГІСТРА за всіма спеціальностями, окрім 181 «Харчові технології»

Реєстрація на складанні Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови: початок – 13 травня 2019 р., завершення – 3 червня 2019 р.

Адреса: м. Ужгород, вул. Коритнянська, 4

Тел.: 0993437422

FoReCH 2014

10411262 708838899184735 8820945979857525533 n

Сьогодні студенти ІІ курсу напряму підготовки "менеджмент" відвідали Міжнародну виставку ресторанно-готельного сервісу та клінінгу FoReCH 2014 ! Цікавою та новою виявилася експозиція сучасного професійного ресторанного обладнання та посуду, клінінгових технологій, інноваційних технологій готельного сервісу. Також студенти прийняли участь в семінарах, майстер класах, навчальних тренінгах з професійної майстерності. Смачною родзинкою виставки стала дегустація різноманітних страв та кавових напоїв, кокосового молока, італійського морозива!

Галаслива динамічна атмосфера форуму створена численними майстер -класами від кращих шеф - кухарів і кондитерів - на стендах кипить робота , йдуть презентації , в повітрі витають запахи свіжоприготованих страв , а в проходах товпляться люди. На виставці представлений весь комплекс товарів і послуг для ресторанного та готельного бізнесу , новинки ринку , інноваційні технології та ефективні рішення. Все необхідне для організації або модернізації бізнесу: від декору до професійної техніки . 10377289 708843429184282 4460245001794376191 n
news 016


10600440 708839669184658 7228969398953196071 n

 

news 004

 

У Вас недостатньо прав для коментування