Alternative flash content

Requirements

 

gov hotl ua

 

Студентська науково-практична конференція «Актуальні проблеми торгівлі і харчових виробництв»

20160513 101346 13 травня 2016р. відбулася студентська науково-практична конференція «Актуальні проблеми торгівлі і харчових виробництв», що проходила на базі кафедр: «Технології і організації ресторанного господарства» і «Товарознавства та комерційної діяльності» Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ.

Метою конференції було обговорення актуальних питань нових технічних та технологічних рішень при виробництві харчових продуктів: розвитку закладів ресторанного господарства і торгівлі з урахуванням національних та регіональних особливостей і сучасних тенденцій.

В рамках конференції працювали 2 секції, технології і організації ресторанного господарства і товарознавства та комерційної діяльності.

Секція «Технології і організації ресторанного господарства». 20160513 101748

20160513 112213

42745735738

 

 З базовими доповідями виступали студенти і за результатами підсумків найкращими роботами були визнанні:

І місце «Перспективи флейрінгу як мистецтва в Закарпатскій області» студентки 4 курсу спеціальності «Менеджменту готельно-рестораного бізнесу» Гаврилкова Мирослава (науковий керівник ст. викладач Талапа С.Ю.).

ІІ місце «Теоретичні основи технології виготовлення пряникі» студентки 3 курсу спеціальності «Харові технології» Іваненко Альона (науковий керівник к.тех.н., доцент Сабадош Г.О.).

ІІІ місце «Харчові добавки. Їх вплив на здоров'я людини» студентка 1 курсу спеціальності «Харові технології» Боднар Корнелія (наукові керівники ст. викладач Борисенко Л.І., ст. викладач Чернокоз Н.Л.).

ІІІ місце «Молекулярна кухня та міксологія» студент 2 курсу спеціальності «Харові технології» Семчук Володимир(науковий керівник к.тех.н., доцент Сабадош Г.О.).

Спеціальними грамотами були відзначені за активну участь: Турі Петро студент спеціальності «Менеджмент туристичного бізнесу», Івановчик Богданна, Мальцев Михайло, Бикова Галина студенти спеціальності «Харчові

технології», Волівіков Ярослав спеціальності «Менеджмент готельно-рестораного бізнесу».

Секції «Товарознавство і торговельне підприємництво»

В секції «Товарознавство і торговельне підприємництво» було заслухано 12 доповідей.

За результатами підсумків грамотами були нагородженні:  

13148300 1118858681504876 69809192 o

 

13210948 1118857651504979 1518739819 o

 

13223454 1118857578171653 766602675 o

 

І місце - Чорі Тетяна, студентка 4 курсу «Товарознавство і торговельне підприємництво»

ІІ  місце – розділили  Вашко Павло Юрійович, студент 4 курсу «Товарознавство і торговельне підприємництво» і Маркусь Бернадетт Вікторівна, студентка 4 курсу «Товарознавство і торговельне підприємництво»

ІІІ місце – : Митро Наталія Василівна, студентка 3 курсу «Менеджмент туристичного бізнесу» та Телепанич Іветта Олександрівна, студентка 4 курсу «Товарознавство і торговельне підприємництво» 

Грамотами були відзначені в номінаціях:

«За старанність і відповідальність» - Кляп В. В. (3 курс,  «Менеджмент туристичного бізнесу»)

«За професійність підходу» - Іляш В. І. (3 курс, «Товарознавство і торговельне підприємництво»)

«За творчій підхід» - Ковтюк Е. І. (3 курс, «Менеджмент туристичного бізнесу» )

«За найбільш актуальну тему» - Кочмар С.Т. (4 курс, «Товарознавство і торговельне підприємництво»)

«За найбільш динамічну доповідь» - Мисарош О. В. (2 курс, «Облік і аудит»)

«За практичну цінність роботи» - Самарик Н.О. (4 курс, «Товарознавство і торговельне підприємництво»)

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити