УВАГА!

Відповідно до постанови КМУ від 09.12.2020 р. №1236 та рішення Державної комісії ТЕБ та НС від 6.03.2021 р. з 8 березня 2021 р. на території Закарпатської області встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

НАВЧАННЯ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ДИСТАНЦІЙНІЙ ФОРМІ

Структурні підрозділи УТЕІ КНТЕУ працюють у дистанційному режимі.

Бережіть себе і будьте здорові!

Майстер-клас шеф-кухаря Володимира Семчука

IMG a949c6e3d7e7e48bb3935e35f7df6cd7 V

 

           17 листопада 2017 року на кафедрі технології і організації ресторанного господарства відбувся (м.Ужгород),студента  4 курсу групи Б ХТ Д.

           Демонструючи приготування риккоти, десертів  з елементами молекулярної кухні, Володимир поділився, що вивчаючи і використовуючи фізичні та хімічні процеси, які відбуваються у продуктах під час приготування страв, лише тоді можна освоїти дану техніку. Особлива увага була приділена декору страв.

          Вдало підібраний і розташований посуд, із красиво оформленими  стравами, створюють позитивну для сприйняття  композицію столу.

          Всі присутні залишили майстер-клас сповнені творчого натхнення.

IMG 9beb7bd1c012aa2e6adb9ca5e3fe0059 V IMG 09d692b33dfd1389cf5f1cf1d893a43e V
IMG d40dea9538e1914ae61d972cb75049f2 V IMG f583ffa4f8b21a4574b49b04644e30e5 V

 

У Вас недостатньо прав для коментування