Вступ 2018

Безымянный2

Alternative flash content

Requirements

 

gov hotl ua

 

Bиставку студентських композицій «Осіння рапсодія»

21 листопада 2017 року на кафедрі технології і організації ресторанного господарства був проведений семінар «Інноваційні технології у виробництві продуктів харчування з дикорослої сировини Закарпаття». У заході прийняли участь студенти Свалявського технічного коледжу. У рамках семінару  організовано виставку студентських композицій «Осіння рапсодія»  із застосуванням регіональних плодів, овочів, ягід (тотальних продуктів).

1.  «Годинник осені» студенти ІІ курсу групи «Харчові технології» (бакалавр)  –

Іванчов Антоніна, Воробець Іван, Роговик Вікторія, Уфінцев Тарас, Габак Олександр.

  1

2. «Королева осені» студентка ІІ курс «Харчові технології» (бакалавр)  - Тимко Анастасія.

2

 

3. «Їжачки на осінній галявині» студентка ІV курсу групи «ХТІ» (бакалавр)  - Івановчик Богданна.

3

 

4. «Дари осені» студенти ІV курсу «ХТІ» (бакалавр)  - Семчук Володимир, Лютянська Владислава.

4

 

5. «Солодка радість» студентка І курсу групи  «ГРМ» (магістр)  - Іваненко Альона.

5

 

6.  «Осіння хата» студентка І курсу групи «Харчові технології» (бакалавр)  - Самолевич Надія.

6

 

7. «Дари осені» студентка І курсу групи «Менеджмент» (бакалавр)  - Вигодянська  Анастасія.

7

 

8. Композиція з цукрової мастики «Букет». Групова робота студентів 4 курсу групи «ХТІ»

8

 

9. Осіння композиція від студентів Свалявського технічного коледжу.

9

Додати коментар

Захисний код
Оновити