УВАГА!

Відповідно до постанови КМУ від 09.12.2020 р. №1236 та рішення Державної комісії ТЕБ та НС від 6.03.2021 р. з 8 березня 2021 р. на території Закарпатської області встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

НАВЧАННЯ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ДИСТАНЦІЙНІЙ ФОРМІ

Структурні підрозділи УТЕІ КНТЕУ працюють у дистанційному режимі.

Бережіть себе і будьте здорові!

Ознайомлення студентами з виробництвом крафтового сиру в сироварні «Перечинська мануфактура»

Заставка1

18 квітня 2019 року студенти УТЕІ КНТЕУ спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Харчові технології» ознайомилися з виробництвом крафтового сиру в сироварні «Перечинська мануфактура», м. Перечин. Господар підприємства Олексій Синельніков (до речі, наш випускник), вочевидь закоханий в свою справу, розказав про свій шлях до мрії виготовляти натуральний сир з класичним смаком, дослідження щодо введення нетрадиційних інгредієнтів, відкрив деякі секрети виробництва, показав місця де народжується сир та проходить його дозрівання. Наприкінці екскурсії відбулася дегустація, під час якої студенти мали можливість спробувати 12 видів сиру та поділитися враженнями.

 

Дякуємо за організацію поїздки доценту кафедри товарознавства та комерційної діяльності Данило Світлані Іванівні.

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

У Вас недостатньо прав для коментування