УВАГА!

 

Наказом директора Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ від 11.03.2020 р. № 32-о в  інституті оголошено

КАРАНТИН

з 12 березня по 03 квітня

2020 р.

Про уточнений графік навчального процесу та зміни до розкладу занять буде повідомлено додатково.

Бережіть себе і будьте здорові!

 

 

Вступ 2020

Розпочато реєстрацію на ЗНО у 2020 році.

Реєстрація триває з 03 лютого до 24 березня.

 

vstup mag

Науковий студентський семінар на тему: «Наукові та прикладні аспекти дослідження технології продукції ресторанного господарства, шляхи підвищення біологічної цінності»

 

 

Кафедрою технології і організації ресторанного господарства Ужгородського торговельно-економічного інституту 17.05.2019 р. у рамках професійного свята науковців  «День науки», проведено науковий студентський семінар за результатами наукових досліджень студентів спеціальності 181 «Харчові технології» на тему: «Наукові та прикладні аспекти дослідження  технології  продукції ресторанного господарства та шляхи підвищення  біологічної цінності».

Мета семінару: обговорення та узагальнення наукових досліджень студентів спеціальності «Харчові технології»  сучасних тенденцій розвитку закладів ресторанного господарства, а також удосконалення рецептур кондитерських виробів з застосуванням: інноваційних технологій ,нетрадиційної сировини.

Студенти  представляли та обмінювались досвідом власних досліджень у сфері науково-технічних досягнень  ресторанного господарства, інноваційних технології кондитерського виробництва.

З доповідями виступили:

1. Удосконалення рецептур напоїв національної української кухні до сучасних вимог ресторанного бізнесу. (гр. Б- ХТ 16д  Воробець І.В., керівник - професор Нетребський О.А.)

2. Шляхи удосконалення технологій м’ясних страв із застосуванням інноваційних технологій. (гр. Б- ХТ 17д  Семйон Божена, керівник -  доцент Сабадош  Г. О.)

3. Сучасна інтерпретація страв української кухні в сучасному закладі ресторанного господарства шляхи її популяризації. (гр. Б- ХТ 16 д  Опріш Є.Я., керівник -  доцент Шпирко Г. М.)

4. Харчова і біологічна цінність нетрадиційної рослинної сировини Закарпаття та перспективи її використання в кондитерському виробництві.  (гр. Б- ХТ 17д  Зейкан Е.П, керівник -  доцент Сабадош  Г. О.).

5. Новітні технологічні тенденції приготування бісквітних виробів на основі  пектиновмісної сировини.(гр. Б- ХТ 17д  Самолевич Н.О., керівник -  доцент Сабадош  Г. О.).

6.Новітні  тенденції в технології приготування кондитерських виробів з шоколаду. (гр. Б- ХТ 16д  Уфімцев Т.І., керівник - професор Нетребський О.А.)

Представлені виступи відзначились якісною підготовкою студентів та презентували відмінні знання учасників у представленій галузі. Презентації викликали зацікавленість в учасників семінару.

Найкращі доповіді представили студенти 2 курсу спеціальності «Харчові технології» Самолевич Надія та Зейкан Еріка, студент 3 курсу спеціальності «Харчові технології» Уфімцев Тарас.

У обговоренні публічних презентацій та результатів  науково-дослідної роботи студентів прийняли участь викладачі кафедри: проф. Нетребський О.А., доц. Сабадош Г.О., доц. Шпирко Г.М., доц. Бандурин Ю.А., з заключним словом виступила директор кондитерської компанії «ASA Sweets» Штибель І.М, яка запросила студентів на стажування  в компанію.

 

Заставка

 

60267806 674493629663774 841185455343927296 n

 

60292620 2286476545012551 2290385980261138432 n

 

60302796 328478374466295 2414359094568681472 n

 

60309602 626727184399354 7646186112196542464 n

 

60340115 2258375274415296 8149427795341082624 n

 

60550962 2669356956472012 6240220325808701440 n

 

61036155 460494964709947 4181342033513807872 n

У Вас недостатньо прав для коментування