УВАГА!

Відповідно до постанови КМУ від 09.12.2020 р. №1236 та рішення Державної комісії ТЕБ та НС від 6.03.2021 р. з 8 березня 2021 р. на території Закарпатської області встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

НАВЧАННЯ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ДИСТАНЦІЙНІЙ ФОРМІ

Структурні підрозділи УТЕІ КНТЕУ працюють у дистанційному режимі.

Бережіть себе і будьте здорові!

КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ І ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Склад кафедри

netrebskiy  

Завідувач кафедри

Нетребський Олександр Андрійович

 

     
sabadosh  

Доцент кафедри

Сабадош Ганна Олександрівна

 

     
pidlypnuy  

Доцент кафедри

Підлипний Юрій Васильович

     
gushtan  

Доцент кафедри

Гуштан Тетяна Вікторівна

Детальніше...

     
bandurin  

Доцент кафедри

Бандурин Юрій Анатолійович

     
shpyrko  

Доцент кафедри

Шпирко Григорій Миколайович

     
talapa  

Старший викладач кафедри

Талапа Стефан Юрійович

     
lizanets  

Асистент кафедри

Лізанець Мар'яна Валеріївна