Корисні посилання

 

gov hotl ua

 

Обговорення ОПП

Талапа Стефан Юрійович

talapa

Талапа Стефан Юрійович

 

Старший викладач кафедри технології і організації ресторанного господарства

 

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

ORCID: https://orcid.org/0009-0001-1231-685X

GOOGLE SCHOLAR: https://scholar.google.com.ua/citations?view_op=list_works&hl=uk&hl=uk&user=8UA9698AAAAJ

WEB OF SCIENCE: https://www.webofscience.com/wos/author/record/KLY-7932-2024

 

У 2003 році закінчив Київський національний торговельно-економічний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Фінанси» та здобув кваліфікацію економіста-фінансиста.

 

У 2017 році закінчив Ужгородський торговельно-економічний інститут КНТЕУ та здобув кваліфікацію: ступінь вищої освіти магістр спеціальність «Технології в ресторанному господарстві».

 

Професійні і практичні навики, здобував в готельно-туристичному комплексі  ,,Інтурист-Закарпаття,, 19.03.1982-18.03.2024 рр.

 

Учасник та призер міжнародних змагань з барної справи.

 

Працює в Ужгородському торговельно-економічному інституті КНТЕУ з 2011 року, по сьогоднішній день.

 

Підвищення кваліфікації та стажування:

  • Стажування «Сучасні методи викладання та інноваційні технології у вищій освіті: європейський досвід та світові тенденції»; Університет фінансів, бізнесу та підприємництва; м. Софія (Болгарія); 13 січня – 08 лютого 2020 р.; Сертифікат № BG/VUZF/537-2020; 180 год/6 кредитів ЄКТС. 
  • Підвищення кваліфікації «Інноваційні методи навчання»; ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», Міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації та перепідготовки спеціалістів; 15 листопада – 17 грудня 2021р.; Сертифікат №ПК01597997\01098-2021; 150 год/6 кредитів ЄКТС
  • Merkur Academy of Professional Education, Kaluzha (Slovakia); Certificate No. 58/09-23; «Inernational, gastronomy summit «Slovak Pearl 2023»; June 27-30, 2023; 45 hours/ 1.5 credits.
  • Grand Hotel «Bachledka», Zhdiar (Slovakia); Certificate No. 003/20-2023; Study program; 3 November – 4 December, 2023; 180 hours/6 credits.
  • Підвищення кваліфікації «Технології ефективного педагогічного спілкування, психодіагностики і надання психологічної підтримки учасниками освітнього процесу у закладах вищої освіти»; Департамент освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації, Полтавська академія неперервної освіти імМ.В. Остроградського; 1 квітня – 4 травня 2024 р.; Сертифікат №05364; 180 год /6 кредитів ЄКТС.

 

Сфера наукових інтересів: Ресторанний креатив. Проектна та інноваційна діяльність у сфері готельно-ресторанному бізнесі.

 

Наукові праці та публікації. Загальна кількість праць більше 20, у тому числі: статті у наукових фахових виданнях України, наукових періодичних виданнях інших держав, які включені до міжнародних наукометричних баз, навчально-методичні розробки тощо.

 

Викладає дисципліни:

  • Барна справа.
  • Організація ресторанного господарства.

 

Головко Ольга Миколаївна

holovko

Головко Ольга Миколаївна

 

Кандидат технічних наук, доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства

 

E-mail:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

ORCID: https://orcid.org/0000-0003-4821-1598

 

1985 р. – закінчила Одеський технологічний інститут харчової промисловості ім. М. В. Ломоносова. Спеціальність: Технологія консервування. Кваліфікація за дипломом-інженер технолог.

2004 р.- Нагороджена знаком: Відмінник освіти України

2005 р. Науковий ступінь - кандидат технічних наук. Захист дисертації на  тему: «Удосконалення технології плодово-ягідних соків і напоїв». Спеціальность 05.18.07  «Технологія продуктів бродіння»

2014 р. – присвоєне вчене звання: доцент.

2005-2023 р.р. – Мукачівський державний університет

 

Сфера наукових інтересів: інновації у вищій школі та інновації в ЗРГ

 

Підвищення кваліфікації:

2020 р.  в Міжгалузевому інституті підвищення кваліфікації та перепідготовки спеціалістів за програмою «Новітні інноваційні технології у вищій школі». Свідоцтво про підвищення кваліфікації № ПК 01587997/00889.

2024 рік.  Пройшла курси підвищення кваліфікації «Технології ефективного педагогічного спілкування, психодіагностики і надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу у закладах вищої освіти». Департамент освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації Полтавська академія неперервної освіти ім. М.В. Остроградського (180 год. /6 кредитів ЄКТС). 1 квітня – 4 травня 2024р. Сертифікат № 05358.

 

Наявність виданого навчального посібника, монографії у співавторстві:

Організація готельного господарства: Начальний посібник / Головко О.М., Кампов Н.С., Махлинець С.С., Симочко Г.В.; За редакцією О.М.Головко .- К.: Кондор-Видавництво, 2012. – 338 с. (Рекомендовано МОН лист №1/11 – 3128 від 6.03.2012 р.)

Монографія: Соціально-економічні основи розвитку еногастрономічного туризму  Монографія: / [колектив авторів] за наук. ред. Д.І.Басюк. – Вінниця: ПП «ТД «Едельвейс і К», 2017.с.20-29.

 

Наявність авторських методичних вказівок до самостійного вивчення дисциплін.

Статті:  більше 50 статей у наукових фахових виданнях, публікації у виданнях України, які включені до міжнародної наукометричної бази

Сімех Корнелія Юріївна

СІМЕХ КОРНЕЛІЯ ЮРІЇВНА

SIMEKH KORNELIIA

Методист навчально-методичного відділу, старший викладач

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Ідентифікатори:

ORCID ID:

https://orcid.org/0009-0006-7537-9301

Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?user=Dol6ZxsAAAAJ&hl=uk&oi=ao

 

У 2001 р закінчила Ужгородський національний університет, за спеціальністю «Хімія» та здобула кваліфікацію хіміка, викладача хімії та екології;

У 2003 р., закінчила Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету, присвоєно кваліфікацію «економіста –фінансиста» за спеціальності «Фінанси».

У 2017р., закінчила Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету, освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліст спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціалізація «Товарознавство і комерційна діяльність».

 

Сфера наукових інтересів:

маркетингова політика комунікацій, реклама, маркетинг послуг

 

Стажування та підвищення кваліфікації:

2020 р. – «Сучасні методи викладання та інноваційні технології у вищій освіті: європейський досвід та світові тенденції» м. Софія, Болгарія №BG/VUZF/532-2020

 

Наукові праці та публікації:

більше 14 праць, у тому числі патенти, навчально-методичні розробки тощо.

Чайковський Анатолій Валерійович

chaykovskii av

ЧАЙКОВСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ВАЛЕРІЙОВИЧ

Викладач фізичної культури та фізичного виховання, спеціаліст першої категорії

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Освіта вища:  ЛДІФК, 1996 рік

Стаж педагогічної роботи у ЗВО ІІ-ІІІ рівня акредитації – 20 років

 

Сфера наукових інтересів:

Формування в студентів здорового способу життя, збереження та зміцнення здоров’я засобами фізичного виховання

 

Стажування та підвищення кваліфікації:

1. «Технології ефективного педагогічного спілкування і надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу у закладах фахової передвищої освіти»; 60 годин/2 кредити; 15.01.2024-27.01.2024; Полтавська академія неперервної освіти ім. М. В. Остроградського; Сертифікат № 00739 від 27.01.2024 року.

2. «Використання інноваційних технологій у професійній діяльності вчителя»; 30 годин; 21.02.2023-24.02.2023; Закарпатський інститут післядипломної педагогічної освіти; Свідоцтво № ЗІ СПК 02139723/003090-23 від 24.03.2023.

3. «Дивись під ноги. Дивись, куди ідеш!»; 6 годин/0,2 кредиту; Сертифікат №cf38аf1716394752964of79860e53978 від 25.03.2023.

4. «Сучасні технології навчання і методики викладання дисциплін у закладах фахової передвищої освіти в умовах інклюзивного освітнього простору» ; 60 годин/2 кредити; 16.01.2023-27.01.2023; Полтавська академія неперервної освіти ім. М. В. Остроградського; Сертифікат № 00085 від 27.01.2023 року.

5. «Фахові методики розвитку професійної компетенції»; 30 годин; 01.11.2022-04.11.2022; Закарпатський інститут післядипломної педагогічної освіти; Свідоцтво № ЗІ СПК 02139723/016007-23 від 04.11.2022 року.

Каганець-Гаврилко Леся Петрівна

kahanets havrylko lp

КАГАНЕЦЬ-ГАВРИЛКО ЛЕСЯ ПЕТРІВНА

KAHANETS-HAVRYLKO LESYA

Викладач

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Ідентифікатори:

ORCID ID: https://orcid.org/0000-0002-2800-1465  

 

У 2021 році закінчила Ужгородський торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю Підприємництво, торгівля та біржова діяльність та здобула кваліфікацію ступеня вищої освіти магістр галузь знань 07 Управління та адміністрування освітня програма Товарознавство та комерційна діяльність.

У 2023 році закінчила Ужгородський торговельно-економічний інститут ДТЕУ за спеціальністю Харові технології та здобула кваліфікацію ступеня вищої освіти магістр галузь знань 18 Виробництво та технології спеціальність 181 Харчові технології.

 

Сфера наукових інтересів:

Розвиток готельного та ресторанного бізнесу, інновації в ресторанному бізнесі;

співавтор видань «Пісні страви», «Поради молодій господині»

 

Стажування та підвищення кваліфікації:

2023 – Полтавська академія неперервної освіти ім. М.В. Остроградського, «Сучасні технології навчання і методики викладання дисциплін у закладах фахової передвищої освіти в умовах інклюзивного освітнього простору», наказ ПАНО від 09.01.2023 р №7-ОД – 60 год;

2024 – Полтавська академія неперервної освіти ім. М.В. Остроградського, на тему: «Технології ефективного педагогічного спілкування і надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу у закладах фахової передвищої освіти», наказ ПАНО від 27 січня 2024 р. – 60 год.

 

Наукові праці та публікації:

більше 35 праць, у тому числі наукові праці, опубліковані у вітчизняних і міжнародних рецензованих фахових виданнях, а також включені до наукометричних баз Web of Science, 11 патентів, 4 книги, навчально-методичні розробки тощо.