Перелік навчальних дисциплін, закріплених за кафедрою товарознавства та комерційної діяльності
(код кафедри - 13)
Ступінь вищої освіти “бакалавр”
- Безпека товарів та довкілля
- Безпечність товарів
- Виробнича практика
- Електронна комерція
- Економіка торгівлі
- Економіка біржової торгівлі
- Естетика товарів та дизайн
- Інструментальні методи дослідження
- Комерційна діяльність
- КР з організації торгівлі
- КР з товарознавства
- Логістика
- Маркетинг
- Маркетингові комунікації
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів
- Мерчандайзинг
- Мікробіологія
- Організація оптової торгівлі
- Організація роздрібної торгівлі
- Організація торгівлі
- Основи митної справи
- Основи підприємництва
- Основи товарознавства
- Основи реклами
- Оцінка відповідності
- Поведінка споживачів
- Проектування торговельних об'єктів
- Реклама в торгівлі
- Рекламний креатив
- Світовий ринок товарів та послуг
- Сенсорний аналіз
- Стандартизація, метрологія та управління якістю
- Статистика ринку товарів та послуг
- Теорія галузевих ринків
- Технологія зберігання товарів
- Товарознавство
- Товарознавство. Біржові товари
- Товарознавство. Непродовольчі товари
- Товарознавство (Пакувальні матеріали та тара)
- Товарознавство (Послуги)
- Товарознавство. Харчові продукти
- Товарознавчі складові ринкознавства
- Торговельне підприємництво
- Управління продажем
- Управління якістю
Ступінь вищої освіти магістр
- Випускна кваліфікаційна робота
- Виробнича (переддипломна) практика
- Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів
- Інформаційні системи і технології в управлінні підприємством
- Експертиза товарів
- Електронна комерція
- Комерційна логістика
- Логістичний менеджмент
- Міжнародне технічне регулювання
- Міжнародний бізнес
- Методологія і організація наукових досліджень
- Митно-посередницькі послуги
- Організація зовнішньо-торговельних операцій
- Оптово-посередницька діяльність
- Стратегічний маркетинг
- Торговельні мережі
- Управління безпечністю товарів
- Управління ланцюгами поставок
- Управління поведінкою споживачів
- Управління якістю
- Codex Alimentarius