До уваги вступників

На навчання для здобуття ступеня МАГІСТРА за всіма спеціальностями, окрім 181 «Харчові технології»

Реєстрація на складанні Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови: початок – 13 травня 2019 р., завершення – 3 червня 2019 р.

Адреса: м. Ужгород, вул. Коритнянська, 4

Тел.: 0993437422

ХІІ міжнародна міждисциплінарна науково-практична конференція на тему «Сучасні аспекти збереження здоров’я людини»

Заставка 1

В еру нестабільної політичної ситуації, масштабних технологічних звершень та економічних катастроф ХХІ-го сторіччя спостерігається прогресивне зростання захворюваності населення, що веде до зниження працездатності, передчасної інвалідності і смертності. Одним з найважливіших чинників навколишнього середовища, які найбільш інтенсивно впливають на організм людини, стан її здоров’я, є харчування. Раціональне та безпечне харчування забезпечує нормальний розвиток організму, сприяє підтриманню високої працездатності, стресостійкості, збільшенню тривалості, якості і, що особливо важливо, активного періоду життя.

Проблемам збереження здоров’я, в тому числі шляхом використання здорового харчування, була присвячена ХІІ міжнародна міждисциплінарна науково-практична конференція на тему «Сучасні аспекти збереження здоров’я людини» проведена 12-13 квітня 2019 року Ужгородським торговельно-економічним інститутом Київського національного торговельно-економічного університету спільно з кафедрою факультетської терапії та науково-дослідним інститутом фітотерапії ДВНЗ «Ужгородський національний університет», департаментом охорони здоров’я та департаментом освіти і науки Закарпатської обласної державної адміністрації, Інститутом збереження біорізноманіття в Нітрі Словацького аграрного університету в Нітрі, Міжнародним інститутом людини і глобалістики «Ноосфера» та санаторієм «Квітка полонини». Широкий контингент учасників конференції та присутність спеціалістів різних галузей сприяло ґрунтовній дискусії, всебічному обміну досвідом та глибокому аналізу проблем збереження здоров’я людини.

 

1

 

2

 

3

 

4