Відбувся ювілейний V Міжнародний чемпіонат з кулінарного і кондитерського мистецтва «BESTCOOKFEST-2018».

Протягом 4-6 жовтня у Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся ювілейний V Міжнародний чемпіонат з кулінарного і кондитерського мистецтва «BESTCOOKFEST-2018». Під час проведення чемпіонату юніори мали унікальну можливість продемонструвати високий рівень кулінарної майстерності, збагатити свій професійний досвід, дізнатися про ноу-хау кулінарного мистецтва в Україні та світі й запровадити в практичну діяльність закладів ресторанного господарства.

Ужгородський торговельно-економічного інститут на Міжнародному чемпіонаті «BESTCOOKFEST-2018» представила команда в складі студентів магістратури спеціальності «Харчові технології» Лещака Сергія, Семчука Володимира, Ситора Віктора та студента-бакалавра спеціальності «Харчові технології» Опріша Евгеня. Роботу учасників оцінювало журі у складі висококваліфікованих незалежних міжнародних експертів, відомих своєю майстерністю в Україні та світі за критеріями, рекомендованими Всесвітньою асоціацією кулінарних союзів (WACS).

Команда УТЕІ КНТЕУ (Лещак Сергій,Семчук Володимир, Ситор Віктор) у номінації КРАЩА КОМАНДА КУХАРІВ-ЮНІОРІВ РОКУ («ЧОРНА СКРИНЬКА») здобула срібну медаль. За умовами конкурсу команда з трьох кухарів-юніорів повинна була протягом однієї години 30 хвилин скласти, приготувати і представити меню з трьох страв (закуски – основна страва – десерт) на 2 порції з комплекту продуктів, зібраних від організаторів. Список продуктів із «чорной скриньки» був повідомлений командам за 20 хв до початку змагання. Меню, написане розбірливо українською та англійською мовами, слід передати було журі не пізніше, ніж через 20 хв від початку змагання. Журі відмітило наших молодих рестораторів за креативний підхід до традиційних рецептів та використання у страві декількох технологій (прийомів теплової обробки).

1

Крім командної участі кожний зі студентів виступив у змаганнях ІНДИВІДУАЛЬНОГО ПРАКТИЧНОГО КЛАСУ, КАТЕГОРІЯ С (протягом 45 хвилин учасник повинен приготувати і сервірувати сучасну страву на дві порції, окремо для кожної персони).

2 У номінації С3 СТРАВИ З РИБИ, ГІДРОБІОНТІВ Лещак Сергій здобув бронзову медаль, Семчук Володимир – золоту.

3

У номінаціях С4 СУЧАСНА КУХНЯ та С7 СТРАВА АУТЕНТИЧНОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ КУХНІ дебютант чемпіонату Опріш Евген здобув 2 срібні медалі. 

4

У номінації С6 СТРАВА З М'ЯСА ПТИЦІ Ситар Віктор здобув бронзову медаль.

5

6

7

8

9

10

11

12

13

Вітаємо наших переможців з гідним представленням нашого вузу на V Міжнародному чемпіонаті з кулінарного і кондитерського мистецтва «BESTCOOKFEST-2018» та високими досягненнями.

Списки рекомендованих до зарахування

Бакалавр на основі МС (контракт)

Магістри на базі бакалавра (контракт)

До уваги вступників! Строки прийому документів та подання заяв для вступу

До уваги вступників!

Image 3

Строки прийому документів/заяв для вступу:

  • Для вступників на базі ПЗСО (ЗНО) початок прийому документів стартує з 12 по 26 липня
  • Для вступників на базі ОКР Молодшого спеціаліста прийом документів стартує з 12 по 24 липня (перший етап)
  • Для вступників на базі ОКР бакалавра(спеціаліста) для здобуття магістра прийом документів стартує з 9 по 26 липня (перший етап)

 

  • Вступники на базі ПЗСО мають можливість зареєструвати свої електронні кабінети починаючи з 2 липня. Інструкцію можна знайти перейшовши по посиланню або ознайомитись із текстовою інструкцією
  • Консультаційний центр приймальної комісії для надання допомоги вступникам здійснює допомогу:
  • - в реєстрації електронних кабінетів вступників, завантаженні необхідних документів з 2 липня 2018 р. до 18.00 годин 25 липня 2018 р.;
  • - в поданні заяв в електронній формі з 2 липня 2018 р. до 18.00 годин 26 липня 2018 р.

Відбулися змагання з жіночого та чоловічого волейболу

    29695557 229288767621005 2392299027349783039 n

   29 березня 2018 року відбулися змагання з жіночого та чоловічого волейболу в рамках XIV Обласної універсіади серед ВНЗ ІІІ – ІV рівня акредитації.

   Змагання з жіночого волейболу відбувалися в спортивному залі факультету здоров'я та фізичного виховання «УжНУ», а з чоловічого у спорткомплексі «Юність». Студенти УТЕІ КНТЕУ знову показали чудові результати, набралися позитивних емоцій та досвіду. Вітаємо команду дівчат та хлопців із почесними ІІІ та ІІ місцем відповідно. Бажаємо завжди залишатися у спортивній формі та успіхів у подальших досягненнях.

 

29542921 229288460954369 4494799693797347512 n 29570313 229288997620982 5550962631942352353 n 29570608 229288764287672 6899933971079128388 n
29571201 229289060954309 6009246299083147061 n 29571276 229289150954300 2260141240897765223 n 29694866 229289220954293 3319067409346115126 n
29694866 229289220954293 3319067409346115126 n 29595262 229289274287621 4137162254787800076 n 29572653 229288950954320 5103535087161077246 n

 

Відбулися змагання з плавання в рамках XIV Обласної універсіади

        IMG 6358

   Плавання – це життєво необхідний навик і прекрасний вид спорту, тому спортсмени нашого закладу не могли оминути змагання, які відбулися 7 березня 2018 року.

   В рамках XIV Обласної універсіади у спорткомплексі «Буревісник» проходили змагання з плавання серед дівчат та хлопців, де студенти УТЕІ КНТЕУ не тільки показали хороші результати, але й отримали море позитиву та чудових емоцій. Посівши почесне 3 місце вони змогли внести в скарбничку нашого інституту додаткові бали в залік універсіади, за що висловлюємо велику вдячність.

  Бажаємо Всім учасникам успіхів, нових звершень, а також завжди триматися на плаву. До нових перемог!

 

IMG 6355 IMG 6356 IMG 6357

 

Міжнародна практика студентів факультету ресторанного та готельно-туристичного бізнесу в Туреччині

20180227 111955  


   27 лютого 2018 року в Ужгородському торговельно-економічному інституті КНТЕУ вперше відбулась зустріч студентів та викладачів
факультету ресторанного  та готельно-туристичного бізнесу з керівництвом туроператора "Calipsotour " (Турецька республіка) в особі Еркана Чауша.

20180227 112120

   На зустрічі йшлось про можливості проходженню практики студентів у Туреччині. Представник туроператора "КаліпсоТур" під час зустрічі ознайомив студентів з умовами та особливостями організації виробничої практики, провів співбесіду на рівень володіння професійними компетенціями та знання іноземної мови.

Метою виробничої практики є:

  • ознайомлення з особливостями організації роботи трансфермена, гіда, екскурсовода;
  • набуття студентами професійних знань та вмінь обслуговування туристів готельно-ресторанних та курортних комплексів;
  • опанування інноваційних технологій, методів та технік сервісу і виробництва;
  • вдосконалення рівня володіння іноземними мовами.

   За результатами зустрічі підписано угоду про співпрацю УТЕІ КНТЕУ з компанією «Calipsotour.UA» . 

   Таким чином, студенти інституту отримали можливість пройти практику, яка буде організована туроператором "КаліпсоТур" (Туреччина), що дозволить підвищити професійні навички студентів факультету ресторанного та готельно-туристичного бізнесу згідно з вимогами міжнародного ринку туристичних, готельних та ресторанних послуг.  

Тріумф збірної УТЕІ КНТЕУ з футзалу

28468066 220971725119376 2767901132882424684 n

І знову ПЕРЕМОГА!

      Збірна команда УТЕІ КНТЕУ вкотре виборола перемогу, і на цей раз, стала чемпіоном Ужгородської футзальної ліги в групі В першої ліги, переможна гра якої відбулася 3 березня 2018 року в спорткомплексі «Zinedine». До цього вони йшли вже давно, тренувались не шкодуючи сил, вони цього прагнули щосили і спільними зусиллями зробили це. Наші хлопці – це наша сила. Командний дух – це наш девіз. Вітаємо з перемогою та бажаємо шаленої витримки і нових звершень!

      Висловлюємо щиру подяку всім хто підтримував команду протягом гри, а також тренеру – Чайковському А.В.

28468270 220972038452678 8787678225145742958 n 28471608 220971561786059 7944140686107846413 n 28471910 220972055119343 4181235009024826221 n

 

Конкурс благодійного проекту «Фонд Бориса Колеснікова»

   

   До уваги студентів! Розпочався конкурс благодійного проекту «Фонд Бориса Колеснікова» «Харчові технології 2018»

  30 переможців конкурсу в січні 2018 року відвідають Міжнародну виставку  «SM 2018» в Німеччині. Всі витрати (переліт за маршрутом, проживання, харчування, вхідні квитки на виставку) пов’язані з поїздкою переможців до Німеччини «Фонд Бориса Колеснікова»   бере на себе.

  Зареєструватися в конкурсі студенти можуть через офіційний сайт Фонду Бориса Колеснікова http://kolesnikovfund.org/, де на банері натиснуть на проект «Харчові технології-2018» та перейдуть на форму реєстрації або за посиланням: kolesnikovfund.org/ru/pischevik-2018  до 10 грудня 2017 року (включно).

  Важливо!!! Просимо студентів, які зареєструвалися в конкурсі, подати інформацію відповідальним особам УТЕІ КНТЕУ (Зазначити ПІБ студента,  групу та курс тему проекту) групу та курс):-   

Сабадош Ганна Олександрівна (кафедра технології і організації ресторанного господарства)