Оголошення

Шановні здобувачі освіти!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Науково-практичної конференції: «Економіка та інновації: взаємодія, виклики, перспективи», яка відбудеться 20 березня 2025 року о 10:00 год.

Детальніше »

Адреса оргкомітету:

м. Ужгород, Православна набережна, 21-А, каб. А-212.

Контактний телефон:

099-343-74-22

Корисні посилання

 

gov hotl ua

 

Вибіркові компоненти

Вибіркові освітні компоненти

Програма

ВК 1

Food-коучинг з харчування

Програма

ВК 2

Барна справа

Програма

ВК 3

Безпека життя

Програма

ВК 4

Безпечність товарів

Програма

ВК 5

Готельна справа

Програма

ВК 6

Господарське право

Програма

ВК 7

Друга іноземна мова

Програма

ВК 8

Економічна теорія

Програма

ВК 9

Експертиза харчових продуктів

Програма

ВК 10

Електронна торгівля

Програма

ВК 11

Енологія

Програма

ВК 12

Етика бізнесу

Програма

ВК 13

Етнічна кулінарія 

Програма

ВК 14

Захист прав споживачів

Програма

ВК 15

Івентивний менеджмент

Програма

ВК 16

Історія української культури

Програма

ВК 17

Кейтеринг

Програма

ВК 18

Комунікативний менеджмент

Програма

ВК 19

Кулінарна етнологія і гастрономічний туризм

Програма

ВК 20

Курортна справа

Програма

ВК 21

Методи контролю якості ресторанних послуг

Програма

ВК 22

Підприємницьке право

Програма

ВК 23

Процеси і апарати харчових  виробництв

Програма

ВК 24

Сенсорний аналіз

Програма

ВК 25

Технологія оздоровчих харчових продуктів

Програма

ВК 26

Фізика

Програма

ВК 27

Франчайзинг

Програма

ВК 28

Харчова мікробіологія

Програма

ВК 29

Харчові та дієтичні добавки

Програма