Оголошення

Шановні здобувачі освіти!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Науково-практичної конференції: «Економіка та інновації: взаємодія, виклики, перспективи», яка відбудеться 20 березня 2025 року о 10:00 год.

Детальніше »

Адреса оргкомітету:

м. Ужгород, Православна набережна, 21-А, каб. А-212.

Контактний телефон:

099-343-74-22

Корисні посилання

 

gov hotl ua

 

Акредитація освітньої програми «Ресторанні технології»

НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ

 

Освітньо-професійна програма "Ресторанні технології" 2021

Освітньо-професійна програма "Ресторанні технології" 2024

Навчальний план 2021

Навчальний план 2024

  

Рецензії

 

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

 

 Обов'язкові компоненти 

Вибіркові компоненти

 

 

Відомості про самооцінювання освітньої програми

Програма візиту експертів під час проведення акредитаційної експертизи

 

  

 ГРУПА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ

 

Спеціальність181 Харчові технології

 

Керівник групи забезпечення спеціальності

Сабадош Ганна Олександрівна к.т.н., доц.

 

Члени групи

Тетяна ГУШТАН д.е.н., проф.
Олександр НЕТРЕБСЬКИЙ д.т.н., проф.
Ольга ГОЛОВКО к.т.н., доц.

 

 

 

 

Увага!

 

Відкрита онлайн зустріч з експертами щодо акредитації ОПП «Ресторанні технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Ужгородського торговельно-економічного інституту ДТЕУ відбудеться 05.02.2025 року з 16:30–17:10 за посиланням  https://us04web.zoom.us/j/73584510167?pwd=ZRCF3afUoasNLkX66FGahDtNrjfLLz.1

 

Ідентифікатор конференції: 735 8451 0167

Пароль: 2025

 

Запрошуються усі зацікавлені сторони!