Оголошення

Шановні здобувачі освіти!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Науково-практичної конференції: «Економіка та інновації: взаємодія, виклики, перспективи», яка відбудеться 20 березня 2025 року о 10:00 год.

Детальніше »

Адреса оргкомітету:

м. Ужгород, Православна набережна, 21-А, каб. А-212.

Контактний телефон:

099-343-74-22

Корисні посилання

 

gov hotl ua

 

Акредитація освітньої програми «Ресторанні технології»

НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ

 

Освітньо-професійна програма "Ресторанні технології" 2021

Освітньо-професійна програма "Ресторанні технології" 2024

Навчальний план 2021

Навчальний план 2024

  

Рецензії

 

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

 

 Обов'язкові компоненти 

Вибіркові компоненти

 

 

Відомості про самооцінювання освітньої програми

 

  

 ГРУПА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ

 

Спеціальність181 Харчові технології

 

Керівник групи забезпечення спеціальності

Сабадош Ганна Олександрівна к.т.н., доц.

 

Члени групи

Тетяна ГУШТАН д.е.н., проф.
Олександр НЕТРЕБСЬКИЙ д.т.н., проф.
Ольга ГОЛОВКО к.т.н., доц.