Україна
м. Ужгород, Православна набережна, 21-А
вул. Коритнянська, 4
Телефон: (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Україна
м. Ужгород, Православна набережна, 21-А
вул. Коритнянська, 4
Телефон: (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ І ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Науково-дослідна робота кафедри технології і організації ресторанного господарства Ужгородського торговельно-економічного інституту ДТЕУ здійснюється у відповідності до законодавчих та нормативних актів, Положенням про Ужгородський торговельно-економічний інститут ДТЕУ та комплексних індивідуальних наукових тем, які розробляються кафедрою та викладачами для підвищення якості освітньої діяльності інституту в цілому.
В рамках НДР заплановані наукові практичні завдання за актуальними темами, що відповідають сучасним викликам науки й практики та спрямовані на дослідження практичних задач у виробничих умовах підприємств харчової промисловості та ресторанного господарства табл.1.
ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН НАУКОВО-ДОСЛІДНИХ РОБІТ
Кафедри технології і організації ресторанного господарства
Таблиця 1.
При кафедрі технології і організації ресторанного господарства створений гурток «Техноімпульс». До участі у роботі гуртка «Техноімпульс» залучені студенти спеціальності «Харчові технології», науковий керівник к.т.н., доц. Сабадош Г.О. Основною метою роботи гуртка є:
Викладачі кафедри переймають досвід організації навчального процесу та наукової діяльності у європейських країнах світу, зокрема: