Україна
м. Ужгород, Православна набережна, 21-А
вул. Коритнянська, 4
Телефон: (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Україна
м. Ужгород, Православна набережна, 21-А
вул. Коритнянська, 4
Телефон: (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ І ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Кулінарія - це мистецтво, але
все мистецтво вимагає знати
щось про техніку і матеріали.
(Nathan Myhrvold)
Кафедра технології і організації ресторанного господарства здійснює підготовку висококваліфікованих та конкурентоспроможних фахівців, які здатні гідно застосовувати інноваційні підходи до розбудови та розвитку сфери ресторанного господарства країни.
Мета освітньої програми 181 «Харчові технології»: формування у здобувачів вищої освіти комплексу знань, умінь та навичок для застосування в професійній діяльності у сфері виробництва та управління якістю і безпечністю харчових продуктів, зокрема у сфері ресторанного бізнесу.
Основний фокус освітньої програми зі спеціальності 181 «Харчові технології» за спеціалізацією «Ресторанні технології» – освіта в галузі технології, організації виробництва і реалізації харчових продуктів в сфері ресторанного бізнесу: набуття теоретичних знань, оволодіння методиками та технологіями, застування яких спрямовано на вирішення професійних завдань в діяльності суб’єктів ресторанного бізнесу.
На кафедрі технології і організації ресторанного господарства працюють досвідчені науково-педагогічні працівники з науковими ступенями, які активно займаються науково-дослідною, практичною та викладацькою діяльністю. Пріоритетними напрямками діяльності кафедри є:
Поєднання висококваліфікованого викладацького колективу з досвідченими практиками має свої переваги, які позначаються не тільки на рівні підготовки, фаховому формуванні спеціалістів, але й на їх особистих якостях, на їхньому світогляді, рівні розуміння життєвих ситуацій та вихованості.
Науково практична діяльність кафедри технології і організації ресторанного господарства спрямована на підготовку для Західного регіону висококваліфікованих фахівців, які успішно застосовуватимуть набутий досвід в діяльності виробничих підприємств харчових продуктів та закладів ресторанного господарства, готельно-туристичних комплексів.
Головним завданням діяльності кафедри технології та організації ресторанного господарства є підготовка фахівців з сучасними інноваційними поглядами, ключовим напрямом – мотивація до навчання талановитої молоді у сфері харчових і ресторанних технологій для подальшого розвитку та кар’єрного зростання, що є основою та запорукою ефективного функціонування підприємств харчової промисловості та закладів ресторанного господарства.
Конкурентною перевагою кафедри є: збереження історичних, наукових та навчальних традицій Ужгородського торговельно-економічного інституту ДТЕУ і з упевненістю рухатись до ще більш вагомих здобутків.
Презентації міжнародних проєктів та практичних робіт студентів
НА КАФЕДРІ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ПІДГОТОВКА ЗА ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИМИ ПРОГРАМАМИ:
Бакалавр | Магістр |
---|---|
Придатність випускників до працевлаштування | |
керуючий підприємством харчування; | керуючий підприємством харчування; |
начальник цеху (зміни); | керівники малих підприємств та закладів ресторанного господарства без апарату управління; |
майстер виробничої лабораторії; | наукові співробітники (методи навчання); |
майстер виробництва; | професіонали з контролю за якістю. |
завідувач виробництва; | |
технолог; | |
інспектор з контролю якості продукції. |