КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

Наукова робота

Наукова робота кафедри менеджменту, підприємництва та торгівлі здійснюється за темами:

 

№ з/п

Назва теми

Наукові завдання

Термін виконання

1.

Розробка і впровадження інноваційних технологій харчових продуктів

Вивчення дикорослої сировини Закарпаття, можливостей її використання у рецептурах харчових продуктів, в тому числі продукції ресторанного господарства; їх якості та безпечності; впливу різних методів обробки на споживні властивості

І кв. 2021 - ІV кв.2026

2.

Концептуальні засади розвитку менеджменту, підприємництва, торгівлі та послуг

1. Особливості здійснення менеджменту та підприємницької діяльності в умовах воєнного стану

2. Дослідження ринку товарів та послуг Закарпатської області, України і світу

3. Аналіз організаційно – правового регулювання підприємництва, торгівлі, безпечності та якості товарів і послуг

4. Оптимізація логістичних ланцюгів та управління ними в умовах європейської інтеграції та воєнного стану

5. Організація ефективних комунікацій в умовах динамічних змін

І кв. 2024- ІУ кв. 2026