Україна
м. Ужгород, Православна набережна, 21-А
вул. Коритнянська, 4
Телефон: (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Україна
м. Ужгород, Православна набережна, 21-А
вул. Коритнянська, 4
Телефон: (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
17 жовтня 2024 року для здобувачів 3 курсу вищої освіти ОС бакалавр спеціальності «Харчові технології» в рамках вивчення дисципліни «Технологія ресторанної продукції» в лабораторії було проведено бренд-шефами ресторану «Камелот» Василем ЦАП та «PUB HAUCE» Віктором ГОТРА майстер-клас на тему «Яловичина в технологіях сучасної та закарпатської ресторанної продукції».Бренд-шефи продемонструвавали технологічний процес приготування страв власної розробки з локальними смаками. Станом на тепер, як ніколи раніше важливо зберегти в українських стравах автентичний характер та зміст, адаптуючі під них сучасний фуд-дизайн. Віктор Готра приготував популярні «Хаус бургер»,«Чіз бургер» – бургери, які серед топових позицій продажів в закладі,стейки Стріплойн та Рібай. В стравах була використана тільки 100% натуральна яловичина. Якість м’яса контролюється від ферми до таці. Василь ЦАП презентував технологію фірмової страви «Рулада гурмана». Крім традиційних і знайомих усім інгредієнтів акцент був зроблений на закарпатський автентичний шовдарь та бринзу. Особливо цінними для учасників майстер-класу були демонстрація технологічних прийомів, оптимальної організації та підтримання робочого місця, роботи зі специфічним обладнанням. Майстер-клас дав можливість здобувачам вищої освіти набути певних практичних вмінь.
Здобувачі та викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства щиро вдячні бренд-шефам Василю ЦАП та Віктору ГОТРА за отримані знання і незабутні враження від майстер-класу та бажають їм творчого натхнення та досягнення нових вершин у професійній сфері.