Корисні посилання

 

gov hotl ua

 

КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ І ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Сабадош Ганна Олександрівна

sabadosh Кандидат технічних наук, доцент

Завідувачкафедри технології і організації ресторанного господарства

Гарант освітньо-професійної програми 1 бакалаврського рівня вищої освітиза спеціальністю181 «Харчові технології» спеціалізація «Ресторанні технології»

 

 

Е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

 

Ідентифікатори автора:

Scopus: https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57216463006

Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk&pli=1&user=3vB9Rr8AAAAJ

ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4749-5608

Індекси бібліографічних посилань Google Академія: https://scholar.google.com.ua/citations?user=3vB9Rr8AAAAJ&hl=uk

 

 

 

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ

1.Вчене звання доцента кафедри технології та організації ресторанного господарства

АД № 004591 від 14.05.2020р.Міністерство освіти і науки.

2.Кандидат технічних наук зі спеціальності 05.18.16  «Технологія продуктів харчування»

Тема дисертації «Технологія десертів молочних з використанням карагінанів»

Вища атестаційна комісія України, диплом 2.ДК № 068053 від 31.05.2011р.

 

ДОСВІД РОБОТИ:

1. 01.09.2023 р. завідувач кафедри технології іорганізації ресторанного господарства УТЕІ ДТЕУ.

2. 01.09.2014 р. доцент  кафедри технології іорганізації ресторанного господарства УТЕІ ДТЕУ.

3. 01.09.2012 р. завідувач кафедри технології іорганізації ресторанного господарства УТЕІ КНТЕУ.

4. З 2000 р. по 2011 р. Ужгородський комерційний технікум, викладач технологічних дисциплін.

5. З 1994 р. по 2000 р. Обласне Управління по захисту прав споживачів, спеціаліст по громадському харчуванні.

6. З 1989 р. по 1994р. Ужгородське управління громадського харчування, інженер-технолог.

 

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ:

  • Міжнародне стажування за результатами стажування на тему « «Сучасні методи викладання та інноваційні технології у вищій освіті: європейський досвід та світові тенденції» в університеті фінансів, бізнесу та підприємництва, м. Софія, Болгарія, 13 січня - 8 лютого 2020 року (180 год., сертифікат № BG/YUZF/541-2020).
  • Міжнародне стажування «Merkur academy of professional education; Certificate № 0017/17-2023; «International strategic partnership of education,science and business of hospitality for the integration of Ukraine info the EU»; 180 hours / 6 credits ECTS». м.Kaluzha, Словаччина22.06.-04.08.2023р.
  • Стажування:сертифікат №05359 від 04.05.2024р.Полтавська академія неперервної освіти ім.М.В.Остроградського, за результатами стажування на тему  «Технології  ефективного педадогічного спілкування,психодіагностикиі надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу у закладах вищої освіти»01.04.2024-04.05.2024р.180 годин/6 кредитів.
  • Стажування:Свідоцтво пропідвищення кваліфікації СП35830447/Д0177-23. №0177Д-23Ц від 19 жовтня 2023р. Національна Академія педагогічних наук України ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Центральний інститут післядипломної освіти.

 

Сфера наукових інтересів: 

  • Розробка прогресивної виробничої технології та проектування продукції ресторанного господарства;
  • Наукові та методологічні основи використання дикорослих рослин Закарпатського регіону, в технології  харчової продукції;
  • Інноваційні технології в закладах ресторанного господарства;
  • Гастрономічний туризм.

Наукові праці та публікації. Автор 56 публікації, з них 38 наукових та 12 навчально-методичного характеру, 9 патентів, 2 монографії; у тому числі наукові праці, опубліковані у вітчизняних і міжнародних рецензованих фахових виданнях. Після захисту кандидатської дисертації опубліковано 41 праць, з них 27 наукових та 14 навчально-методичного характеру, у тому числі після захисту 5 публікації у періодичному виданні, яке включено до наукометричної бази Scopus.

 

Викладає дисципліни

Технологія харчових виробництв

Гігієна та санітарія

НАССР у закладах ресторанного господарства

Технології ресторанної продукції.