Україна
м. Ужгород, Православна набережна, 21-А
вул. Коритнянська, 4
Телефон: (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Україна
м. Ужгород, Православна набережна, 21-А
вул. Коритнянська, 4
Телефон: (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ І ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Підлипний Юрій Васильович
Кандидат технічних наук, доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства
ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА
ORCID https://orcid.org/0000-0002-5431-2638
GOOGLE SCHOLAR https://scholar.google.com.ua/citations?user=19FgTCwAAAAJ&hl=uk
WEB OF SCIENCE https://www.webofscience.com/wos/author/record/KJN-9219-2024
SCOPUS https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57218378833
ЕЛЕКТРОННА АДРЕСА: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Член Громадської організації «Міжнародна фундація науковців і освітян»
Працює в Ужгородському торговельно-економічному інституті з 2001 року.
1992р. - Львівський політехнічний інститут, за спеціальністю «Конструювання та виробництво радіоапаратури»
2006р. - Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, присвоєно кваліфікацію спеціаліста з менеджменту організації
2020р. -Ужгородський торговельно-економічний інститут КНТЕУ, здобув кваліфікацію ступінь вищої освіти магістр спеціальність «Харчові технології»
1996 р. захистив дисертаційне дослідження на тему: «Розробка моделей, методів та алгоритмів діагностики технологічних процесів виготовлення ІС» за спеціальністю 05.13.05 – системи автоматизації проектування.
Сфера наукових інтересів: методи економічного та статистичного аналізу в наукових дослідженнях, САПР.
Стажування в іноземних ЗВО:
Наукові праці та публікації. Загальна кількість праць більше 60, у тому числі: 2 монографій, більше 40 статей у наукових фахових виданнях, наукових періодичних виданнях інших держав, публікації у виданнях України, які включені до міжнародних наукометричних баз, навчально-методичні розробки тощо.