Україна
м. Ужгород, Православна набережна, 21-А
вул. Коритнянська, 4
Телефон: (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Україна
м. Ужгород, Православна набережна, 21-А
вул. Коритнянська, 4
Телефон: (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ І ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Головко Ольга Миколаївна
Кандидат технічних наук, доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства
E-mail:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-4821-1598
1985 р. – закінчила Одеський технологічний інститут харчової промисловості ім. М. В. Ломоносова. Спеціальність: Технологія консервування. Кваліфікація за дипломом-інженер технолог.
2004 р.- Нагороджена знаком: Відмінник освіти України
2005 р. Науковий ступінь - кандидат технічних наук. Захист дисертації на тему: «Удосконалення технології плодово-ягідних соків і напоїв». Спеціальность 05.18.07 «Технологія продуктів бродіння»
2014 р. – присвоєне вчене звання: доцент.
2005-2023 р.р. – Мукачівський державний університет
Сфера наукових інтересів: інновації у вищій школі та інновації в ЗРГ
Підвищення кваліфікації:
2020 р. в Міжгалузевому інституті підвищення кваліфікації та перепідготовки спеціалістів за програмою «Новітні інноваційні технології у вищій школі». Свідоцтво про підвищення кваліфікації № ПК 01587997/00889.
2024 рік. Пройшла курси підвищення кваліфікації «Технології ефективного педагогічного спілкування, психодіагностики і надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу у закладах вищої освіти». Департамент освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації Полтавська академія неперервної освіти ім. М.В. Остроградського (180 год. /6 кредитів ЄКТС). 1 квітня – 4 травня 2024р. Сертифікат № 05358.
Наявність виданого навчального посібника, монографії у співавторстві:
Організація готельного господарства: Начальний посібник / Головко О.М., Кампов Н.С., Махлинець С.С., Симочко Г.В.; За редакцією О.М.Головко .- К.: Кондор-Видавництво, 2012. – 338 с. (Рекомендовано МОН лист №1/11 – 3128 від 6.03.2012 р.)
Монографія: Соціально-економічні основи розвитку еногастрономічного туризму Монографія: / [колектив авторів] за наук. ред. Д.І.Басюк. – Вінниця: ПП «ТД «Едельвейс і К», 2017.с.20-29.
Наявність авторських методичних вказівок до самостійного вивчення дисциплін.
Статті: більше 50 статей у наукових фахових виданнях, публікації у виданнях України, які включені до міжнародної наукометричної бази