Україна
м. Ужгород, Православна набережна, 21-А
вул. Коритнянська, 4
Телефон: (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Україна
м. Ужгород, Православна набережна, 21-А
вул. Коритнянська, 4
Телефон: (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Кандидат технічних наук, доцент
Завідувачкафедри технології і організації ресторанного господарства
Гарант освітньо-професійної програми 1 бакалаврського рівня вищої освітиза спеціальністю181 «Харчові технології» спеціалізація «Ресторанні технології»
Е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Ідентифікатори автора:
Scopus: https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57216463006
Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk&pli=1&user=3vB9Rr8AAAAJ
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4749-5608
Індекси бібліографічних посилань Google Академія: https://scholar.google.com.ua/citations?user=3vB9Rr8AAAAJ&hl=uk
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
1.Вчене звання доцента кафедри технології та організації ресторанного господарства
АД № 004591 від 14.05.2020р.Міністерство освіти і науки.
2.Кандидат технічних наук зі спеціальності 05.18.16 «Технологія продуктів харчування»
Тема дисертації «Технологія десертів молочних з використанням карагінанів»
Вища атестаційна комісія України, диплом 2.ДК № 068053 від 31.05.2011р.
ДОСВІД РОБОТИ:
1. 01.09.2023 р. завідувач кафедри технології іорганізації ресторанного господарства УТЕІ ДТЕУ.
2. 01.09.2014 р. доцент кафедри технології іорганізації ресторанного господарства УТЕІ ДТЕУ.
3. 01.09.2012 р. завідувач кафедри технології іорганізації ресторанного господарства УТЕІ КНТЕУ.
4. З 2000 р. по 2011 р. Ужгородський комерційний технікум, викладач технологічних дисциплін.
5. З 1994 р. по 2000 р. Обласне Управління по захисту прав споживачів, спеціаліст по громадському харчуванні.
6. З 1989 р. по 1994р. Ужгородське управління громадського харчування, інженер-технолог.
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ:
Сфера наукових інтересів:
Наукові праці та публікації. Автор 56 публікації, з них 38 наукових та 12 навчально-методичного характеру, 9 патентів, 2 монографії; у тому числі наукові праці, опубліковані у вітчизняних і міжнародних рецензованих фахових виданнях. Після захисту кандидатської дисертації опубліковано 41 праць, з них 27 наукових та 14 навчально-методичного характеру, у тому числі після захисту 5 публікації у періодичному виданні, яке включено до наукометричної бази Scopus.
Викладає дисципліни:
Технологія харчових виробництв
Гігієна та санітарія
НАССР у закладах ресторанного господарства
Технології ресторанної продукції.