Корисні посилання

 

gov hotl ua

 

Кафедра фінансів, обліку та оподаткування

Онлайн-семінар «Правове регулювання корпоративної безпеки в умовах воєнного стану та повоєнного відновлення України»

05.06.2024 року студенти гуртка «Споживач», в тому числі здобувачі вищої освіти ОП, брали участь у науковому онлайн-семінарі «Правове регулювання корпоративної безпеки в умовах воєнного стану та повоєнного відновлення України». Платформою для дискусії була тема: «Недружнє поглинання (рейдерство) суб’єктів господарювання в умовах воєнного стану».  Здобувачі вищої освіти ОП якісно покращили свої знання у даній сфері.

 

1

 

2

 

3

 

4

Круглий стіл на тему «Правове регулювання цифрової економіки: правові інструменти, можливості та виклики»

21 листопада 2023 року студенти гуртка «Споживач» під керівництвом доцента УТЕІ ДТЕУ брали участь у шостому щорічному студентському круглому столі на тему «Правове регулювання цифрової економіки: правові інструменти, можливості та виклики», що був організований Державним торговельно-економічним університетом. Тематичними панелями заходу були:

1. Цифрова трансформація ЄС та України: законодавство, стратегія, політика, інструменти та рішення.

2. Цифрова економіка в умовах правового режиму воєнного стану: загрози, виклики та перспективи. 

3. Правове регулювання цифрової безпеки.

4.Правове  забезпечення приватних і публічних інтересів в умовах цифрової економіки

 

Студенти покращили свої знання у зазначених сферах правового регулювання цифрової економіки. З доповідями під науковим керівництвом доцента Ірини Алмаші  успішно виступили студенти 1 курсу УТЕІ ДТЕУ Олександр Каретін з доповіддю на тему: «Інтернет-торгівля в Україні: правове регулювання та новели законодавства» та Алла Ковач з доповіддю на тему: «Інтернет-банкінг в Україні: історико-правовий аспект».

 

Студенти жваво брали участь в дискусії, виявляли неабиякий інтерес до доповідей, обмінювалися думками, знаннями та набутим досвідом.

 

1

 

2

 

3

 

4

Колочава_інтенсив тур з елементами "community soft skills"!

Студенти наукового гуртку «Trevelig» УТЕІ ДТЕУ, ОПП Менеджмент і ОПП Ресторанні технології, приєдналися до навчально-пізнавальної екскурсії в туристичне село Колочава, нетворкінгу в Карпатах, де активно прийняли участь в неформальному навчанні з розвитку комунікацій на словацькій мові, вивченні закарпатського діалекту та дегустації благородних сирів в поєднанні з елементами енології під керівництвом доц. Алли Домище.

 

Вдячні за гостинність та інфопідтримку голові Міжгірської районної ради Василю Щуру.

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

Логістика майбутнього: ефективні рішення для торгівлі

18 квітня 2024 року викладач кафедри менеджменту, підприємництва та торгівлі доцент Наталія ВАСИЛИХА та магістрант Василь ВОЛОШИН взяли участь у II Міжнародній науково-практичній конференції «Логістика майбутнього: ефективні рішення для торгівлі», яка проходила в он-лайн форматі на базі кафедри торговельного підприємництва та логістики Державного торговельно-економічного інституту.

 

Учасниками заходу були відомі науковці та практики. Під час конференції спікерами було висвітлено актуальні питання у сфері торгівлі та логістики: Нові виклики у підготовці фахівців з логістики: компетентності, затребувані ринком; Логістика: нова реальність; Building career in one company: from a trainee to sales & marketing manager in ace logistics.

 

За результатами конференції опубліковано тези.

 

Вся інформація про II Міжнародну науково-практичну конференцію «Логістика майбутнього: ефективні рішення для торгівлі» опублікована на сайті Державного торговельно-економічного університету за посиланням https://knute.edu.ua/blog/read/?pid=47300

 

1

 

2

Управління та ресурсні фактори торговельної діяльності

На запрошення доцента кафедри менеджменту, підприємництва та торгівлі Наталії ВАСИЛИХИ і в рамках угоди про співпрацю Ужгородського торговельно-економічного інституту ДТЕУ з ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» відбулася лекція-семінар від практика Дар’ї КОРНИЙЧУК на тему: «Управління та стратегія розвитку торговельної мережі».

 

Зустріч відбулася 2 травня 2024 року та була спрямована на підвищення якості підготовки студентів першого бакалаврського та другого магістерського рівнів вищої освіти із спеціальностей 073 «Менеджмент», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 181 « Харчові технології» для закріплення теоретичних знань та забезпечення професійних компетентностей відповідно до освітньо-професійних програм. Студенти мали змогу ознайомитися з історіє розвитку кампанії ТОВ «СІЛЬПО-ФУД», засобами та інструментами ефективного менеджменту на підприємстві та інноваційно-стратегічними аспектами управління його розвитком.

 

Захід запам’ятається студентам відкритістю та компетентністю лектора.

 

На окрему увагу заслуговує активний двосторонній діалог та розіграш призів.

 

Щиро дякуємо Дар’ї КОРНИЙЧУК за яскраву лекцію, цікаву та актуальну інформацію і сподіваємося на подальшу співпрацю!

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7