Корисні посилання

 

gov hotl ua

 

Кафедра менеджменту, підприємництва та торгівлі

Василиха Наталія Василівна

vasylyha

ВАСИЛИХА НАТАЛІЯ ВАСИЛІВНА

VASYLYKHA NATALIYA

заступник директора з науково-педагогічної роботи, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту, підприємництва та торгівлі

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ідентифікатори:

ORCID ID https://orcid.org/0000-0002-4727-7387

 

У 2003 році закінчила Львівську комерційну академію і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Товарознавство та комерційна діяльність» та здобула кваліфікацію магістра з торгівлі.

У 2015 р. захистила кандидатську дисертацію (Львівська комерційна академія), у 2019 р. – присвоєно вчене звання доцента.

З 1 вересня 2022 року – заступник директора з науково-педагогічної роботи.

 

Сфера наукових інтересів:

актуальні питання загальнонаукових і прикладних досліджень у сфері підприємництва, торгівлі, логістики та ринку туристичних послуг, використання інноваційних підходів у навчальному процесі

 

Стажування та підвищення кваліфікації:

2018 – Словаччина – Academic Society of Michal Baludansky Pan-European Universities Slovakia-Austria.

2019 – Польща, Wyższe Seminarium Stowarzyszenia Apostolstwa Katolickiego.

2022 – Словаччина University of Security Management in Kosice.

2023 – Україна, ГО Прогресивні, курс підвищення кваліфікації «Прогресивне викладання: складові системи якості вищої освіти».

2023 – Україна, ГО «Міжнародна академія освіти і науки», Європейський інститут освіти і науки, ГО «Національна академія наук вищої освіти України», Інститут освіти дорослих, «Основні кроки до успішної акредитації освітньої програми».

2024 – Україна, Вінницький державний педагогічний університет, Освітній хаб «NotBox» науково-педагогічне підвищення кваліфікації «Інноваційна педагогіка XXI  століття: нові компетентності викладача закладу вищої освіти».

 

Наукові праці та публікації:

більше 65 наукових праць та навчально-методичних розробок, у т.ч. 2 навчальних посібників, співавтор 2 монографій, статей, опублікованих у журналах, що індексуються міжнародною науково-метричною базою даних SCOPUS і Web of Science. Під науковим керівництвом підготовлено ряд випускних кваліфікаційних робіт студентів на здобуття освітнього ступеня «магістр» тощо.