Корисні посилання

 

gov hotl ua

 

Кафедра менеджменту, підприємництва та торгівлі

Міжнародна грантова програма

Міжнародна грантова науково-дослідна програма «Війна в Україні виклики євроінтеграційним цінностям» (IG-KSV-MP-01-2023) Україна - Словаччина

https://www.ismpo.sk/files/layout/img/veda-vyskum/vyrocna_sprava_2023.pdf

Період реалізації: 11.2023 – 11.2025 р.

Наукові міжнародні стажування

Міжнародне стажування для науково-педагогічних працівників (НПП) – це програма, яка надає можливість підвищити професійний розвиток.  Метою такого стажування є підвищення кваліфікації, обмін досвідом, знайомство з новітніми методиками викладання, науковими досягненнями та розвиток міжнародної співпраці між навчальними закладами та науковими установами.

 

Результатом такої праці є отримання сертифіката міжнародного зразка.

 

  3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

Матеріально-технічне забезпечення закладу освіти

Для організації освітнього процесу Ужгородський торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету використовує приміщення за адресами Православна набережна, 21 та вул. Коритнянська, 4.

 

Будівлі інституту забезпечено доступністю для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, облаштовано інклюзивні туалетні кабіни. Всі приміщення відповідають санітарним нормам, вимогам правил пожежної безпеки, нормам з охорони праці.

 

Інститут має сучасну матеріально-технічну базу. Забезпеченість комп’ютерною та офісною технікою, лабораторіями, спеціалізованим обладнанням та устаткуванням в інституті достатня для виконання освітніх програм. 46% комп’ютерної техніки має строк експлуатації не більше чотирьох років.

 

Для забезпечення освітнього процесу використовується мультимедійне обладнання (10 шт), інтерактивне обладнання (1 шт), сучасне телевізійне обладнання (3 шт.).

 

Безперебійність роботи інституту під час аварійного відключення електропостачання забезпечують бензинові генератори загальною потужністю 9 кВт.

 

Для занять фізичною культурою та спортом використовуються власні спортивні майданчики площею 0,66 га (навчальний корпус на Православній наб, 21) та 0,06 га (вул. Коритнянська, 4). Спортивні майданчики обладнані відповідним інвентарем – в наявності два волейбольні, два баскетбольні поля, одне гандбольне поле, різноманітне гімнастичне обладнання.

 

У навчальному корпусі на Православній набережній, 21 розташовані внутрішні приміщення для занять спортом загальною площею 206 кв. м., що складаються з обладнаного відповідним інвентарем залу, роздягальнь та підсобних приміщень.

 

Ужгородський торговельно-економічний інститут використовує гуртожитки спільно з іншими структурними підрозділами (УВКУ ДТЕУ та ВСП УТЕФК ДТЕУ). Всі здобувачі вищої освіти забезпечені гуртожитком у повному обсязі.