Корисні посилання

 

gov hotl ua

 

Кафедра менеджменту, підприємництва та торгівлі

Ознайомлення здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня з ОПП «Готельний і ресторанний менеджмент»

02 вересня 2024 року на кафедрі менеджменту, підприємництва та торгівлі, відбулося ознайомлення студентів 1 курсу зі спеціальності 073 Менеджмент з особливостями майбутньої професії менеджера / керівника, зі змістом і завданнями управлінської діяльності, роллю керівників різних рівнів в управлінні підприємствами. Основну увагу гарантом ОПП «Готельний і ресторанний менеджмент», Людмилою ЧОБАЛЬ, к.е.н., доцентом кафедри менеджменту, підприємництва та торгівлі, було акцентовано на особливостях зазначеної освітньої програми, на актуальності та важливості освітніх компонент, що забезпечують її реалізацію. Не менш важливим на думку доповідача є прикладна орієнтація освітньої програми, професійні акценти на формуванні знань та вмінь щодо управлінської діяльності суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу, менеджменту та економіки готелів і ресторанів.

 

Людмила ЧОБАЛЬ окреслила особливості освітньої програми, які полягають в: міждисциплінарній і багатопрофільній підготовці фахівців з управління організаціями та їх підрозділами; залученні практичних працівників готельного та ресторанного бізнесу до навчального процесу; набутті практичних навичок застосування інформаційних технологій в управлінні готельним та ресторанним бізнесом.

 

Доповідач підкреслив перспективність обраної здобувачами вищої освіти спеціальності та можливості майбутнього успішного працевлаштування за фахом.

 

1

 

2