Корисні посилання

 

gov hotl ua

 

Кафедра менеджменту, підприємництва та торгівлі

Вступ до фаху: практичні аспекти освітнього простору

03.09.2024 року в межах ознайомлення зі спеціальностями здобувачам вищої освіти за галуззю знань 07 Управління та адміністрування та відповідно спеціальностей 073 Менеджмент та 076 Підприємництво та торгівля було проведено гостьову лекцію на тему «Особливості здійснення управлінської діяльності на підприємстві в розрізі функціонування окремих відділів та врахування кризових явищ сучасності».

 

Лекторами були запрошені представники державного підприємства поштового зв'язку АТ «Укрпошта» Сергій Олександрович ФІЛІПЦОВ (керівник відділу персоналу) та Анна Миколаївна ШАФРАНЬОШ (начальник відділу фінансового моніторингу Закарпатського регіону).

 

Лектори розкрили особливості здійснення управлінської діяльності в межах своїх відділів, поділились практичним досвідом та фактичною проблематикою, з якою зіштовхуються підпорядковані їм працівники.

 

Анна ШАФРАНЬОШ окремо наголошувала на близьких їй фінансових аспектах ефективного управління та активізації економічного розвитку підприємства на прикладі ДП АТ «Укрпошта».

 

Сергій ФІЛІПЦОВ, у свою чергу звернув увагу на нестачу кваліфікованих працівників та необхідність фахової підготовки управлінців/менеджерів в цілому та представників торговельної сфери зокрема. Лектором розкрито фахові компетенції, що необхідні працівникам та їх практична значущість в умовах кризових явищ.

 

Загалом запрошені лектори, з позиції практиків, зуміли розкрити суть запропонованої ними теми лекції, наголосили на перспективності освітніх програм, обраних здобувачами та тісний взаємозв’язок між менеджментом управлінням та підприємницькою діяльністю.

 

Принагідно представники ДП АТ «Укрпошта» розповіли про можливості побудови майбутньої кар’єри на підприємстві.

Дякуємо за конструктивний діалог та подальшу співпрацю!

 

1

 

2