Корисні посилання

 

gov hotl ua

 

Кафедра менеджменту, підприємництва та торгівлі

Професія HR-менеджер – головні тези лекції від практика

У рамках вивчення ОК «HR- менеджмент» 06 вересня 2024 року для здобувачів вищої освіти за ОПП «Менеджмент організацій» викладачі кафедри менеджменту, підприємництва та торгівлі УТЕІ ДТЕУ  канд. екон. наук, доц., гарант Наталія ВАСИЛИХА та доцент кафедри, канд. екон. наук, Людмила ЧОБАЛЬ організували лекцію від практика в HR сфері, бізнес тренера –  Дар’ї Корнийчук.

 

Під час зустрічі здобувачі освіти мали можливість обговорити ключові питання, що стосуються HR-менеджменту: роль та значення, напрямки, основа ефективного управління персоналом тощо. Під час лекції-тренінгу здобувачі мали можливість моделювати практичні ситуації та проводити рольові  дискусії.

 

Така комунікація – практика, викладача та здобувача вищої освіти – дає змогу краще опанувати знання, застосовувати їх на практиці, що є хорошою мотивацією до навчання та опанування програмних результатів ОПП.

 

Отже, HR-менеджмент – це область знань і практичної діяльності, спрямована на залучення в організацію кваліфікованого персоналу, здатного виконувати покладені на нього обов’язки.

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7