Результати Всеукраїнської студентської олімпіади

poltnty В Полтавському національному технічному університеті  імені Юрія Кондратюка проведено ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування», згідно наказу Міністерства освіти і науки України  02-04 квітня 2014.

До участі в Олімпіаді подали заявки 134 студенти: 76 студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» та 58 студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» із 88 ВНЗ України.

Представники Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської- УТЕІ КНТЕУ, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей, м. Київ та АР Крим. До складу журі згідно з наказом включено 21 викладача різних ВНЗ України. 

 

УТЕІ КНТЕУ представляли: Стецик Ярослав Михайлович – студент 4 курсу МГРБ  та Дем’яник Марія Станіславівна – студентка 5 курсу МГРБ.  За результатами проведеної Олімпіади з 76 представників  ВНЗ України - Стецик Ярослав Михайлович зайняв 17 місце та був нагороджений грамотою у номінації «За аналітичні здібності», а Дем’яник Марія Станіславівна  зайняла 30 місце з 58 учасників.  

Конкурс складався з двох частин: у першому турі Олімпіади конкурсанти в письмовій формі виконували ситуаційні вправи, демонструючи знання та вміння самостійно оцінювати реальну управлінську ситуацію та приймати обґрунтовані рішення. У другому турі студенти відповідали на тестові запитання.

У підготовці до Всеукраїнської студентської олімпіади  наших студентів готували викладачі: доц. Завідна Л. Д., яка і представляла нашу команду в ПолтНТУ, доц. Черничко С.Ф., доц. Дроздовський П.Я., ст. викладач Смочко В.Ю., ст. викладач Василих Н.В., ст. викладач Медяник А.М., ст. викладач Сімех К.Ю.