Вступ-2024

До уваги вступників! 

До 11 квітня триває реєстрація на НМТ.

Детальніше »

 

gov hotl ua

 

Студенти Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ отримали дипломи в «Центрі Європи»

На завершення навчального року група студентів та викладачів Ужгородського торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету (УТЕІ КНТЕУ) відвідали Карпатський біосферний заповідник, що в м.Рахів Закарпатської області. Карпатський бiосферний заповiдник є природоохоронною науково-дослiдною установою мiжнародного значення, тому підписання угоди про співпрацю є дуже важливим для вищого навчального закладу, який веде підготовку фахівців для сфери послуг, зокрема – менеджменту туристичного бізнесу.

 

 Студенти не тільки ознайомилися з унікальною експозицією «Музею екології гір та історії природокористування в Українських Карпатах», але мали нагоду поспілкуватися із студентами Києво-Могилянської Академії, що саме проходять практику в заповіднику.

Користуючись нагодою, групі студентів дипломи про закінчення Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ було вручено біля геодезичного знаку «Географiчний центр континентальної Європи», який знаходиться в околицях с.Ділове Рахівського р-ну.

 

 

 

 

 

Церемонію вручення розпочали заспівавши гімн України в центрі Європи Після отримання дипломів «європейського зразка» (вперше в Україні випускники вищих навчальних закладів отримали дипломи з двомовною інформацією на українській та англійській мові) студенти дружно виконали студентський гімн "Gaudeamus igitur"