Вступ-2024

До уваги вступників! 

До 11 квітня триває реєстрація на НМТ.

Детальніше »

 

gov hotl ua

 

Global management Challenge

global Команда від УТЕІ КНТЕУ «Management Leaders», у складі Гаврильця Василя, Сенів Лесі, Дем’яник Марії, Рущак Ірини, Скиби Вікторії, прийняла участь в першому чемпіонаті зі стратегічного менеджменту «Global management Challenge», яка пройшла у другий тур. З 1200 команд ми увійшли у 348 кращих команд України!!! 


Global Management Challenge Junior - перший студентський чемпіонат зі стратегічного менеджменту, в якому беруть участь 2000 команд із 235 ВНЗ країни.Учасники чемпіонату: студенти 3 - 5 курсів ВНЗ України. Команда - це рада директорів великої компанії. Ти - один з них (директор з маркетингу, директор з продажу, директор з виробництва, директор з персоналу, фінансовий директор).
Завдання команди вивчити історію розвитку компанії (кейси змагання), проаналізувати її фінансовий стан, наявні виробничі потужності, частка на ринку і потенціал її розвитку.Відповідно до проведеного аналізу, Ви повинні розробити та впровадити стратегію компанії для її успішного розвитку і отримати максимальну вартість акції.

Участь в проекті дає можливість: 

  • Відчути реалії конкурентної боротьби в бізнесі 
  • Застосувати свої знання на практиці й одержати нові 
  • Визначитися в професійному виборі 
  • Познайомитися з ТОП - менеджерами і власниками найбільших компаній  України
  • Отримати перспективну роботу 
  • Отримати унікальний досвід управління великою компанією. 

Довідка: 
Global Management Challenge - найбільше у світі змагання з управління віртуальною компанією (www.worldgmc.com). Ідея створення належить професору Португальської школи бізнесу Луїсу Алвес Коста.  Модель фірми в змаганні значною мірою відповідає реальному бізнесу, а рішення, що приймаються командами, впливають не тільки на їхні віртуальні фірми, але і на стан ринку в цілому. За 30 років існування у змаганні взяло участь понад 400 000 менеджерів середньої та вищої ланки. Щорічно за звання кращої управлінської команди змагаються понад 20 000 учасників з усього світу.