Чергове міжнародне визнання науковців УТЕІ КНТЕУ

 

P 20150925 125707 24 вересня 2015 року на запрошення Інституту економічних досліджень Болгарської Академії Наук (м. Софія) зав. кафедри фінансів д.е.н., проф. Брітченко І.Г прийняв участь у роботі вченої ради (наукового журі) по захисту докторської дисертації "Маркетингові комунікації" Чугрєєва Радостіна Владімірова. На захисті були присутні науковці з Болгарії, України, Польщі, Словаччини, Угорщини, тощо, котрі засвідчили високий рівень розвитку наукової думки в Україні, що підтверджується відповідним рівнем цитування в Google Академії.

 

 

 

P 20150924 140347

 

Під час зустрічі з науковцями Болгарської Академії Наук досягнуто домовленості про подальшу активізацію наукового співробітництва. Зокрема, отримано письмове засвідчення про опублікування двох наукових робіт у науковому віснику БАН, котрий входить до наукометричної бази SCOPUS, подано дисертації українських здобувачів наукових ступенів для розгляду на вченій раді (науковому журі). Українські науковці здобули важливий досвід організації наукових досліджень у Європейському Союзі.

gramota Britchenko

 

 

Болгарські науковці, в свою чергу, засвідчили високий фаховий рівень українських колег та готовність до подальшої співпраці. Наприкінці зустрічі д.е.н. проф. Брітченко Ігоря Геннадійовича нагороджено почесною грамотою Болгарської Академії Наук за заслуги та внесок в розвиток і співпрацю між Болгарією та Україною в галузі економічних наук. Почесну грамоту вручив директор Інституту економічних досліджень Болгарської Академії Наук д.е.н., проф. Мітко Дімітров в присутності декана факультету гуманітарних наук та інформатики Вищої школи бізнесу-Національного університету Луіса (м. Польша), доктора наук, професора Даріуша Возняка.