Викладачі та студенти УТЕІ КНТЕУ побували в гостях у Пряшівському університеті

IMG 4837 8 грудня 2015 року в рамках реалізації міжнародного договору про співпрацю у сфері освітньої та науково-дослідної діяльності між Ужгородським торговельно-економічним інститутом Київського торговельно-економічного університету й факультетом менеджменту Пряшівського університету (Словаччина) викладачі та студенти інституту відвідали згаданий підрозділ словацького вишу. Поїздка відбулася за підтримки директора УТЕІ КНТЕУ, професора Гаврилка П.П. та з ініціативи декана факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, доцента Мороховича В.С.

Під час візиту відбулася зустріч із заступниками декана факультету менеджменту: з навчальної роботи - доцентом Емілією Гуттмановою, з міжнародних зв’язків - магістром Євою Бенковою, на якій були обговорені спільні навчальні та дослідницькі проекти. Керівництво факультету також поінформувало про умови вступу та навчання за бакалаврськими й магістерськими програмами, відповіло на численні запитання наших студентів. Поїздка закінчилася екскурсією історичним центром міста, який має давню багату історію і є українським культурним центром у регіоні. 

IMG 4836

 

Висловлюємо щиру подяку Генеральному консульству Словацької Республіки в м. Ужгород за сприяння у відкритті віз для студентів і викладачів та Баланко В.Й., голові Товариства словаків Закарпаття ім. Л. Штура за допомогу в організації поїздки. Тепер наш інститут гостинно чекатиме викладачів і студентів з Пряшівського університету.