Запрошуємо до "Англійського клубу"

english Багато з вас, напевно, вже чули про “English Club”, який щотижня  проводиться у нашому університеті. Ну, а якщо ще не чули, тоді вам терміново необхідно прочитати цю статтю і швидко до нього записуватись.

Про доцільність вивчення іноземної мови, думаю, знає кожен. Ну а коли йдеться про англійську, то не буде секретом, що це одна з найпоширеніших мов у світі.

 

EnglishClub  був створений для того, щоб студенти мали можливість вивчати та вдосконалювати англійську мову в неофіційному оточенні, спілкуватися на вільні теми, грати в цікаві ігри та недаремно використовувати час.Тут створюється атмосфера іншомовного спілкування, що дозволяє максимально зануритися у мовне середовище, розвинути мовне мислення і подолати мовний бар’єр.

Координатором нашого клубу є Ендрю Гатті ( AndrewGatti ), волонтер родом з Америки, який із задоволенням погодився проводити EnglishClub. Відвідавши декілька занять з легкістю можу відмітити, що окрім здобутих знань, чудово провела час та отримала масу позитивних емоцій.

Всім нам відомо, що без постійної практики ми не зможемо закріпити свої знання з англійської мови. Приємною новиною є те, що вартість відвідування є безкоштовною, тому кожен бажаючий зможе стати членом нашого розмовного клубу без особливих зусиль. Потрібно тільки бажання. Отож, запрошуємо і з нетерпінням чекаємо на всіх!!!