Вступ-2023

До уваги вступників до магістратури! 

Розпочалась реєстрація на ЄВІ/ЄФВВ.

Завершення 31 травня о 18.00 

Приймальна комісія здійснює реєстрацію за особистої присутності вступника або дистанційно

Запрошуємо на навчання

УНЦ КНТЕУУжгородському навчальному центру КНТЕУ надано право на підготовку фахівців за напрямком підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» з  професійним спрямуванням «Технології в ресторанному господарстві» (ліцензія МОН молоді  та спорту України серія АВ № 617418 від 13.03.2012р. Рішенням ДАК  від 23.02.2012 р.).

Таким чином, Ужгородський навчальний центр КНТЕУ є першим і єдиним навчальним закладом в регіоні , що має право на підготовку фахівців нової спеціальності  з ліцензійним обсягом: 15 осіб денної  та 15 осіб заочної  форм навчання.

Після здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за цим напрямом  фахівці будуть спроможні працювати як на підприємствах виробництва та переробки, так і на підприємствах санаторно-курортного призначення, що вкрай актуально для Закарпаття.
У відповідності до Національного класифікатора професій фахівці зазначеної спеціальності здатні займати наступні посади:

  • інженер-технолог;
  • інженер з якості;
  • майстер виробничої діяльності;
  • спеціаліст підрозділів з виробництва, реалізації та організації споживання продукції харчування та послуг;