Вступ-2024

До уваги вступників! 

До 11 квітня триває реєстрація на НМТ.

Детальніше »

 

gov hotl ua

 

Святкування закінчення навчального року

rNbZV1fs2Uw 26 травня 2016 року в СЦД "Ювентус" відбулось святкування Закінчення навчального року та конкурс "Кращий студент УТЕІ КНТЕУ 2016". Протягом концерту були нагороджені студенти-спортсмени за високі досягнення в секціях: футзал, волейбол, баскетбол, стрітбол, баскетбол 3Х3, шахи, настільний теніс та крос. Також було нагороджено найкращих спортсменів року. Для студентів, які проявили себе протягом року в науці, громадській діяльності, активній студентській роботі були визначені номінації.

В конкурсі взяло участь 6 учасників:
Ланчак Марія, студентка 1 курсу напрямку підготовки Фінанси та кредит
Семчук Володимир, студент 2 курсу напрямку підготовки Харчові технології та інженерія
Чорі Тетяна, студентка 4 курсу напрямку підготовки Товарознавство та торговельне підприємництво
Воловіков Ярослав, студент 2 курсу напрямку підготовки Менеджмент
Мисарош Ольга, студентка 2 курсу напрямку підготовки Облік і Аудит
Самсонов Леонід, студент 1 курсу напрямку підготовки Товарознавство та торговельне підприємництво.
Конкурс проходив у три раунди. В першому студентам необхідно було дати правильну відповідь на запитання, другий раунд пройшов під назвою вгадай мелодію, в третьому раунді студенти мали представити власний проект, який вони б втілили в життя ставши «Кращим студентом УТЕІ КНТЕУ 2016».

i--lE3wGdSk
Кожен представив дуже цікавий проект. Сподіваємось що адміністрація підтримає нас, і всі зможуть втілити в життя власний проект.
Переможницею стала Ланчак Марія, студентка 1 курсу напрямку підготовки Фінанси та кредит. Бажаємо їй подальших успіхів у волонтерській роботі.
Окреме спасибі тим, хто долучився до концерту та виступив, а саме: Крістіні Герц, Сенів Вікторії, Віталіку Горбею та Наталії.

Більше фото тут