Вступ-2023

До уваги вступників до магістратури! 

Розпочалась реєстрація на ЄВІ/ЄФВВ.

Завершення 31 травня о 18.00 

Приймальна комісія здійснює реєстрацію за особистої присутності вступника або дистанційно

Захист індивідуальних завдань виробничої практики студентами групи ХТІ

DSCN3450 21 червня на базі виробничої практики, у ресторанному комплексі «Рубін» (співвласники Лейтерег Н.І та Липчей М.П. ) відбувся захист індивідуальних завдань виробничої практики студентами 3-го курсу напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» групи ХТІ.

Суть індивідуального завдання полягала у розробці авторської страви та її презентації. Студенти власноруч приготували і презентували цікаві страви « Філе міньйон в кисло-солодкому перці», «Суп «Тархонський»» , «Паста по сіцілійськи», «Запечене філе скумбрії з овочами» та ін.Запрошені члени комісії,досвідчені шеф-кухарі ресторану відзначили високий рівень підготовки та творчість студентів. Студентів було запрошено на стажування.

DSCN3434

DSCN3439