ЯКІСНІЙ ОСВІТІ – НАЛЕЖНИЙ ДИПЛОМ !

Синій диплом 3 В минулому 2015/2016 навчальному році в нашому інституті 537 випускників вчасно отримали дипломи бакалавра та спеціаліста. Про особливості підготовки фахівців з вищою освітою говорить директор Ужгородського торговельно-економічного інституту Київського національного  торговельно-економічного університету ГАВРИЛКО Петро Петрович.

Диплом (Diploma) – офіційний документ, що засвідчує закінчення студентом вищого навчального закладу та здобуття ним відповідного освітнього ступеня за належним напрямом підготовки та присвоєння йому кваліфікації з відповідної спеціалізації сьогодні в Україні видається безпосередньо вищими навчальними закладами.
На нашу думку такий документ повинен мати належний вид, адже видається він нашим студентам на довгі роки і повинен відображати статус навчального закладу. На фотографіях, що додаються можна переконатися, що ми постаралися виготовити дипломи красивими і солідними.

Синій диплом Червоний диплом
Слід зауважити, що сучасні дипломи та документи до них – двомовні (на українській та англійській мові), а відтак такий диплом є зрозумілим як для вітчизняного, так і для закордонного роботодавця. Зауважу, що в додатку до диплому відображено особливість підготовки фахівця в нашому інституті, яка полягає у глибокій практичній спрямованості його підготовки. Впродовж навчання студенти всіх спеціальностей проходять щорічно різноманітні практики, в тому числі і за кордоном.

Додаток до диплому

Ч4
Ужгородський торговельно-економічний інститут КНТЕУ пропонує нашим абітурієнтам якісну підготовку на рівні європейських стандартів за такими спеціальностями:
-    Підприємництво, торгівля та біржова діяльність;
-    Фінанси, банківська справа та страхування;
-    Облік і оподаткування;
-    Менеджмент;
-    Харчові технології.
На 2016/2017 навчальний рік заплановано понад 80 місць державного замовлення. Крім того, бажаючі, які мають дипломи бакалавра або спеціаліста будь-якої спеціальності мають можливість протягом 10 місяців навчання здобути другу вищу освіту за згаданими вище спеціальностями. Вартість навчання не перевищує 8400 грн.